Jocurile Olimpice Vancouver 2010

</>

Jocurile Olimpice din acest an nu au avut deloc un inceput bun. Violeta Stramaturaru, componenta a lotului olimpic roman la Vancouver, a fost implicata intr-un accident petrecut pe pista de sanie in timpul antrenamentelor. Doctorii au transportat-o imediat la centrul medical al complexului olimpic de la Whistler, de unde a fost externata cateva ore mai tarziu.
Nu la fel de norocos a fost si sportivul Georgian Nodar Kumaritashvili, concurent tot in proba de sanie.
In momentul pierderii controlului saniei, Kumaritasvili avea o viteza de 144.81 km/h, proiectantu-l intr-un stalp de pe marginea partiei. Sportivul gruzin in varsta de 21 ani a suferit mai multe rani la cap si a decedat la spitalul din Vancouver.
Rezultatul anchetei: “O eroare UMANA!
RIP!

ATENTIE : Material nerecomandat persoanelor sub 18ani

Related Posts

10 Responses to “Jocurile Olimpice Vancouver 2010”

  1. neXt`Mike says:

    Trist.. foarte trist..

  2. Neamtu' says:

    Intr-adevar, trist. Incompetenta la ea acasa, din pacate… Probabil ca arhitectul o sa o incaseze rau de tot!

  3. Biletul Zilei says:

    Am vazut si eu ieri stirea.. trist tare.. se aude ca nu ai fost bine construita partia.. acuma nu e stie inca nimic sigur..

  4. Trodat says:

    ma asteptam sa aiba mai multa protectie circuitul, macar la iesitul din curbe

  5. Razvan says:

    Salut, as vrea sa fac Link exchange cu blogul tau, eu am http://www.Razveee.com. daca esti de acord sa facem trece-ma cu numele de ” Razvan ” si dami un comment inapoi cum sa te trec, mersi

  6. pariuri says:

    :-( nu am auzit la stiri de asa ceva dar citind aici m-am intristat pentru ca nu e normal sa ai parte de asa o moarte si mai ales ca esti sportiv de performanta :( Condoleante!

  7. aj loon says:

    e pacat ca s-a ajuns la acest accident … intradevar a fost o eroare umana.. Majoritatea accidentelor produse la bob sau sanie sunt erori umane . fiind un mare fan al acestui gen de sport la viteze de peste 140 km pe ora orice greseala cad de mica iti poate produce rani grave sau mai rau la moarte sportivului

  8. Joculete Online says:

    Se pare ca, cu toate ca s-au investit atatea bani in acele jocuri, sau platit atatea arhitecti totul a fost in ‘zadar’.
    Dupa parerea mea oricat de important ar fi un joc nimic nu scuza moartea unui om.

  9. wrestling says:

    am vazut faza asta cu sportivul din Georgia parca era .Foarte dureros ce a patit mai ales ca prostiile alea de stalpi erau puse peste tot.Unii cred ca daca un sport nu e super mediatizat nu merita sa pui sisteme de siguranta si etc,iaca nu e adevarat orice sport e periculos si ar trebui tratat cu atare.

  10. MailMan says:

    groaznic accident… nici macar nu au prevazut ca in cazul unui astfel de accident macar capitonezi stalpii metalici de pe margine…

Leave a Reply





:-[ (B) (^) (P) (@) (O) (D) :-S ;-( (C) (&amp;) :-$ (E) (~) (K) (I) (L) (8) :-O (T) (G) (F) :-( (H) :-) (*) :-D (N) (Y) :-P (U) (W) ;-)