4 MODURI DE UTILIZARE A ULEIULUI DE COCOS PENTRU ERUPȚII CUTANATE

Există destul de puține condiții ale pielii de care suferă mulți oameni. Uscarea, îngrășarea și iritarea pielii demonstrează cât de sensibilă poate aceasta. Modul în care tratăm pielea și simptomele noastre variază. Erupțiile sunt un eveniment comun apărut pe piele și pot fi cauzate de mai mulți factori. De la acnee la erupții cutanate, uleiul de nucă de cocos poate fi un remediu util. Este folosit pentru a ajuta la calmarea durerilor asociate cu eczemă, psoriazis, dermatită și alte afecțiuni legate de piele. Puteți trata erupțiile cutanate cu loțiuni sau creme, dar uneori acestea cauzează și alte reacții adverse. Cu toate acestea, există soluții naturale de luat în considerare, iar uleiul de cocos este unul dintre ele. Uleiul de nucă de cocos este bine cunoscut pentru numeroasele sale utilizări pentru frumusețe și sănătate. Iată patru sfaturi care explică modul în care puteți utiliza uleiul de nucă de cocos pentru erupțiile cutanate.

Tratarea erupțiilor cutanate
Când pielea devine iritată, veți simți o senzație de arsură și poate o mâncărime. Uleiul de cocos poate trata atât erupțiile cutanate, cât și iritarea. Pentru că nu va bloca porii pielii, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la iritații suplimentare. Îndepărtarea uleiului peste erupție de mai multe ori pe zi va duce la vindecare. Puteți utiliza uleiul în formă lichidă sau solidă. Acest remediu nu numai că va ajuta împotriva mâncărimii și uscăciunii, dar va reduce și roșeața iritației.

Ca loțiune
Uleiul de cocos face un hidratant excelent și acest lucru va avea un mare beneficiu în tratarea erupțiilor cutanate. Când uleiul este aplicat pe piele, acizii grași din acesta se absorb rapid și ușor în piele. Acest lucru înseamnă că veți obține rapid o ușurare. Pielea noastră produce un acid gras natural numit sebum. Cu toate acestea, din cauza erupției cutanate, probabil că pielea dvs. va fi mult mai uscată și nu va produce suficient. Utilizarea uleiului de nucă de cocos va stimula pielea pentru a produce sebum. Odată ce se produce propriul lubrifiant natural, pielea va avea mai multă hidratare și elasticitate.

Un bandaj natural
Erupțiile pot provoca lacrimi și uscăciunea excesivă a pielii. Există, de asemenea, o probabilitate de a fi prea dur pentru ca rana să fie tratată cu un bandaj adeziv normal, fără a provoca iritații sau dureri suplimentare. Puteți folosi ulei de nucă de cocos pentru a ajuta la înmuierea zonei. Toate cele necesare ar fi o dischetă sau vată din bumbac cu o lingură de ulei de cocos cald. Folosiți ulterior hârtie absorbantă pentru a îndepărta orice ulei umed. Puteți folosi acest remediu și pentru reducerea eczemelor. Acesta este, de asemenea, un tratament excelent care poate ajuta la tulburările de somn. Ca un balsam natural, oricine suferă de iritare și mâncărime peste noapte ar trebui să folosească uleiul de cocos.

Ca ulei de masaj
Multe persoane suferă de afecțiuni dăunătoare și deranjante ale pielii începând din copilărie. Ca și copii, acestea se pot dezvolta în diferite zone ale pielii, cu o decolorare ușoară în roșu, scuame și uscăciune. O soluție pe termen lung poate fi găsită prin utilizarea uleiului de cocos ca ajutor pentru masaj. Uleiul de nucă de cocos, făcând parte din terapia cu masaj poate repara pielea și poate duce la micșorarea zonelor uscate.

Pentru a crea un ulei de nucă de cocos eficient pentru masaj, este necesar să topiți complet aproximativ 4 linguri de nucă de cocos până când este fierbinte, dar nu trebuie să fie fiert! Lăsați-l să se răcească, dar să nu fie solidificat înainte de a fi aplicat pe tot corpul. Zone cum ar fi abdomenul, coatele și genunchii sunt în mod special predispuse la uscăciune și, ca atare, veți dori să aplicați direct uleiul răcit. Când aplicați uleiul, utilizați mișcările în sensul acelor de ceasornic pentru a vă asigura că pielea poate obține cu adevărat efectul maxim, iar uleiul să se absoarbă. După o jumătate de oră, clătiți uleiul cu apă caldă și un săpun până când pielea este complet curată.