5 idei de makeup organic

Una dintre cele mai mari tendințe de machiaj în acest moment este ca și cum nu porți deloc machiaj – minus pungile de sub ochi, tonul pielii pătat și deshidratat. A pune suficient machiaj pentru a arăta că nu porți niciunul poate fi un proces extrem de complicat și lung (credeți sau nu). Iată câteva dintre cele mai bune sfaturi pentru experți pentru a vă asigura că obțineți aspectul natural fără efort.

Hidratează
Cheia pentru o pielea strălucitoare și naturală  este să vă asigurați că vă hidratați pielea. Pielea ta trece prin stres zilnic, de la poluanții din aer, la substanțele chimice dure care sunt în machiajul și demachiantul tău. Încercați să schimbați pasul dvs. 3 (demachiant, toner și hidratant) pentru un brand de produse ecologice, realizat cu toate ingredientele naturale. Scoate-ți tot machiajul pe timp de noapte și asigură-te că îți folosești 3 pași organici de două ori pe zi pentru o piele frumoasă și hidrată ca roua dimineții. Hidratarea este esențială înainte de a aplica orice fel de primer sau fond de ten, deoarece machiajele dure pot de fapt să-ți usuce pielea și să devină un iritant pentru aceasta, ceea ce va duce la crăparea sau inflamarea pielii. Crema de hidratare trebuie să fie ușoară și să-ți lase pielea să se simtă proaspătă și minunată. După ce ți-ai hidratat corect fața și după ce ai aplicat primer-ul, poți aplica un strat subțire de fond de ten, care îți va oferi acel finisaj natural strălucitor.

Elemente de luminozitate
Evidențierea eficientă va accentua toate caracteristicile dvs. naturale și vă va oferi un ten strălucitor. Pentru cele mai naturale rezultate, folosind o cremă ușor de evidențiat, sau o pulbere minerală organică de-a lungul pomeților și pe puntea nasului, va atrage cu adevărat atenția asupra formei feței tale și va oferi acel sentiment proaspăt pe care toată lumea îl are după. Amintiți-vă că trebuie  să folosiți iluminator cu moderație atunci când optați pentru aspectul natural, chiar dacă unii ar spune că nu puteți folosi niciodată prea mult, dar ar fi greșit.

Blush
Tonurile nude și ca de piersică sunt cele mai bune pentru un aspect mai natural, întrucât prea mult roșu te poate face să pari un clovn. Aplicați cu o perie moale, după ce ați picat marea majoritate a prafului și i-ați străpuns obrajii în mișcări circulare. Acest lucru va oferi tenului tău și pielii o pată de culoare subtilă și cantitatea potrivită de nuanță naturală care va complimenta tonul de bază.

Sprâncene și gene
Sprâncenele groase sunt momentan extrem de la modă, însă sprâncenele îndrăznețe ar trebui să rămână cu aspectul mai îndrăzneț al machiajului. Folosiți un creion mineral ușor pentru a atinge nivelul potrivit de grosime a sprâncenelor și aplicați cu pensulă ușoară – acest lucru va împiedica sprâncenele să pară prea întunecate și blocate. Un instrument util pentru a vă păstra în geanta de machiaj este un pieptene pentru sprâncene, deoarece puteți aranja stilul acestora să pară mai groase și mai dense, fără a fi nevoie să folosiți mult produs pentru aspectul general. Acest lucru este deosebit de util dacă sunteți în căutarea unei soluții rapide pentru aspectul tău de machiaj de festival. Pentru genele tale, câteva aplicări cu mascara minerală preferată ar trebui să fie trucul tău specific – orice altceva decât asta va fi prea îndrăzneț și îți va strica aspectul general.

Buze plăcute
Evitați orice ruj sau luciu de buze pentru acest aspect special de machiaj. Pentru finisarea subtilă și frumoasă, încercați să vă aplicați niște balsam de pompare a buzelor – dacă doriți să adăugați un pic de balsam nuanțat, atunci faceți acest lucru cu grijă, deoarece cheia este să obțineți aspectul „M-am trezit așa”.

„Fără aspect de machiaj” arată fără efort și frumos, dar de fapt necesită multă muncă și practică grea pentru a atinge aspectul perfect. Amintiți-vă, utilizați toate produsele dvs. cu grijă, curățați întotdeauna tenul, tonifiați-vă și hidratați-vă pe tot parcursul zilei!