masina de spalat lg

Cum aflu care este capacitatea maximă a mașinii de spălat?

Mașinile de spălat au diferite forme și capacități teoretice ale cuvei de spălare, deci ar fi bine să existe și un ghid care să ne învețe câte haine putem băga în mașină pentru ca aceasta să spele cum trebuie. Nu are mare relevanță cât de mare este cuva mașinii, important este să știm cât de plină poate fi pentru a funcționa în condiții optime.

Folosește informațiile de mai jos sau cele de pe topmasinidespalat.ro și vei observa cum mașina ta beneficiază de un randament maxim, contribuind la economia de apă, detergent și energie. De îndată ce ai determinat care este volumul mașinii de spălat, totul devine extrem de simplu și de clar.

O încărcare medie a mașinii de spălat se consideră o cuvă pe jumătate plină, adică undeva la 3kg de haine. O încărcare mare(aproximativ 3/4 din capacitatea maximă a cuvei) are undeva la 5kg. Totuși, cum puteți să testați dacă o mașină de spălat plină mai poate funcționa corespunzător? Ei bine, există o metodă ușor tradițională prin care poți face acest lucru. Poți umple cuva mașinii de spălat și să introduci o mână în cuva. Daca mâna are loc în cuva până reușești să atingi fără probleme celălalt capăt al acesteia, atunci ai certitudinea că hainele se învârt corespunzător și apa cu detergent ajunge la fiecare rufă.

Dacă ai deja experiența anterioară și știi cam câte rufe poți introduce într-o mașină de spălat sau poți aproxima greutatea lor, atunci îți va fi mai mult decât ușor să determini cât de multe haine poți introduce într-o mașină de spălat.

Pentru a face lucrurile mai puțin complicate, am găsit un grafic ce îți poate fi de real folos, unul care estimează câte haine pot intra în mașină în funcție de tipul de încărcare.