calm

Cum să creați calm în mijlocul haosului

Cum creați liniște interioară în mijlocul haosului și imprevizibilității?

Este greu să te prefaci că nu se întâmplă nimic în cazul în care trăiești într-un mediu în care teoriile sau scenariile neobișnuite pe care le confrunți zilnic sunt din ce în ce mai multe sau dacă trăiești acolo unde ai probleme și îngrijorări în fiecare zi.

Haosul vieții poate fi atât de perturbator încât să ne poată îndepărta pacea actuală și să ne împingă dincolo de limitele noastre. Acest lucru ne poate determina obiceiuri negative pe care nu am avut de gând să le proiectăm.

Ați observat vreodată că oamenii acționează într-un mod ciudat atunci când simt că au avut totul la dispoziție și că nu se mai pot ocupa de nimic? Este dificil să găsiți calmul în mijlocul haosului.

Veștile bune?

Puteți controla haosul și genera calmul, iar pacea din viața voastră în fiecare moment.

E adevărat că trebuie să lucrezi la asta! Și lucrul la el ar putea fi la fel de simplu ca:

Să renunțăm
Știu că sună simplu, iar acum sunteți probabil obosiți să-i auziți pe experți vorbind despre cum ar trebui să renunțați la lucruri.

O cantitate mică de haos care nu este manevrată în mod corect poate duce la un dezastru mare care poate ruina un întreg oraș. Deci, doriți să vă ocupați de cantitatea mică de agitație negativă din mintea dvs. înainte de a se extinde și ar trebui să reveniți la ocupațiile uzuale ale vieții dvs.

Puteți să vă ocupați de acest haos pur și simplu, devenind conștienți de el și pur și simplu îl puteți lăsa uitării.

În mijlocul haosului, în loc să formați frustrare, alegeți să vă ocupați de situație, să vă aduceți într-o stare de acceptare, să controlați ceea ce puteți și să eliberați ceea ce nu puteți controla.

Rămâi în momentul prezent
O altă învățătură obișnuită, nu? Dar dacă nu învățați și înțelegeți, ar putea apărea lipsa valorii  pe care viața trebuie să o ofere.

Reflectă pentru un moment:

Spre exemplu imaginați-vă că sunteți într-o întâlnire care ar dura 30 de minute. Totul a mers bine, au fost comunicate informații importante tuturor, dar la sfârșitul întâlnirii, vă dați seama brusc că nu ați reținut nimic.

Vă dați seama că mintea voastră a fost ocupată gândindu-se la multe alte lucruri care, chiar dacă ar părea că ați fost prezenți, nu aveați deloc mintea voastră.

Ați experimentat vreodată acest lucru?

Este bine să ne reamintim de faptul că a fi prezent în acest moment nu este vorba doar despre prezența noastră fizică, ci și prezența spiritului nostru; să acorde atenție și să observe tot ceea ce se întâmplă în prezent, fără să existe auto-judecată.

Întotdeauna reamintiți-vă să fiți prezenți și pur și simplu să eliminați orice gânduri care vă provoacă griji care vă fac să nu fiți prezenți.

Lăsați-vă mintea să se concentreze asupra acestui moment și a impactului pe care l-ați fi putut face.

Când se întâmplă haos, întreabă-te: merită, te definește? Vor fi lucrurile așa pentru totdeauna? Dacă răspunsul dvs. la aceste întrebări este nu, respirați adânc și lăsați gândurile negative să plece.