Cum sa fii singur fără să te simți nemulțumit

Nimeni nu vrea să admită faptul că într-o bună zi singurătatea va apărea în viața lor.

Este greu să vizualizăm o zi când vom ajunge să fim cu noi înșine, fără cineva cu care am putea vorbi sau să împărtășim povara noastră mai profundă.

Poți fi sincer cu tine pentru un moment? Acest lucru se va întâmpla și trebuie să fii realist. Zilele singurătății vor ajunge la un moment dat, cu siguranță. Dar cu toate acestea, poți fi singur, fără să te simți nefericit.

Adevărul trebuie spus pentru că fiecare dintre noi va bea din paharul singurătății. Tocmai de aceea este bine să avem niște instrumente care să ne ajute să gestionăm această situație.

Creați-vă un mediu amuzant
Dacă ajungeți să realizați un mediu potrivit, veți deveni stăpân al meseriei dvs. și veți găsi rapid o cale de ieșire din singurătate, indiferent unde vă aflați.

Să presupunem că ați hotărât să călătoriți sau că ați trecut într-un mediu nou; lucrurile sunt necunoscute; atmosfera ar putea să nu se potrivească cu tine și dacă aceasta continuă, poate duce la singurătate și nemulțumire.

Dar aceasta poate fi o experiență pe termen scurt, deoarece oricine s-a mutat într-un oraș sau o școală nouă vă poate spune. Trebuie să începeți cu construirea unei noi rețele.

Soluția este de a învăța cum să faci ca mediul și viața să funcționeze pentru tine, astfel încât să te poți distra și să fii fericit.

A face o plimbare în jurul cartierului pentru a explora zona s-ar putea simți foarte stupid la început. Dar această mică interacțiune cu mediul dvs. vă poate ajuta să o stăpâniți și să vă simțiți mai puțin singuri și izolați.

Ieșiți cu influence-ări
Care sunt lucrurile pe care încercați să le obțineți? Cine sunt oamenii care vă pot ajuta să avansați rapid spre atingerea acestor obiective?

Găsirea unui club pentru a vă înscrie sau a participa la seminarii este o modalitate excelentă de a vă întâlni și de a vă conecta cu oameni cu aceleași gusturi.

Întâlnirea cu mai mulți oameni în fiecare zi vă va ajuta să vă stăpâniți mediul și să vă ocupați atât de mult timp încât să nu puteți rămâne singur și îngândurat.

Stai activ
Asta înseamnă să programați timp pentru a face sport, a citi sau a face doar lucruri care vă pot menține mai puțin stresat.
Dacă vă rătăciți sau vă faceți griji în legătură cu ceva, meditația între 20 și 30 de minute în fiecare zi vă poate ajuta să reduceți stresul și presiunea. Chiar și mai puțin timp poate ajuta. Doar fă-o în mod regulat.

Puteți, de asemenea, să vă alăturați unor cursuri, să deprindeți o îndemânare sau să vă îndreptați către sala de sport. De asemenea, puteți încerca să faceți acest lucru cu un nou prieten.

Scopul este să rămâi activ și prezent indiferent despre ce este vorba.

Vă va reduce izolarea, veți fi mai fericiți și veți descoperi că niciun mediu sau circumstanță nu vă va face să vă simțiți din nou singuri și nefericiți.