pr

Cum sa iei bani de la nenorocitii de PR-isti

Saptamana trecuta am facut pe PR-istul cinic si sfatos la HotcityLive. Tema intalnirii era implicarea sociala, iar eu am fost adus, probabil, ca sa fiu facut de ras, pentru ca sunt, recunosc, foarte neimplicat social. Numai business am in cap.

Paradoxul face ca agentia in care bucuros prestez sa aiba proiecte foarte tari in zona de discutie. Vezi Gala Societatii Civile sau Adopta un ONG sau Comunicatorii. Dar presupun ca orice familie trebuie sa aiba si o oaie neagra.

Evenimentul gazduit de tripleta imposibila de la Hotcity.ro (Dana, Sana, Marie-Jeanne) a fost exact asa cum trebuia sa fie: plin de entuziasm, generozitate si condimentat cu naivitatea constitutiva a oricarui activist. Au vorbit despre proiecte lor frumoase Tara Duveanu, Adrian Ciubotaru si Dan Dumitrescu.

Nu m-as fi apucat de vreuna dintre intreprinderile cu pricina (azi debordez de sinceritate), dar sunt foarte bucuros ca traiesc in acelasi oras cu oameni ca ei.

Eu am vorbit despre partea cea mai putin frumoasa a activismului: fundraising. Sa iei bani de la oamenii de Corporate, Marketing sau PR este mereu o provocare. Si una justificata (dupa mine). Cetatenii respectivi gestioneaza banii altora si au niste obiective de atins cu ei.