ziua buna

Cum să obțineți viața dorită cu aceste sfaturi uimitoare

Atingerea vieții pe care o doriți ar putea fi una la fel de simplă ca și când ați realiza activitățile zilnice obișnuite. Dar pentru alții înseamnă sarcini care sunt cele mai importante pentru ei, cum ar fi construirea unei cariere sau afacere și îndeplinirea obiectivelor stabilite.

Considerați că este greu să atingeți viața pe care o doriți și obiectivele stabilite de dvs.? Ei bine, ai ajuns la locul potrivit … aceste 3 sfaturi uimitoare sunt doar pentru tine!

1. Obțineți viața dorită cu o mică disciplină de sine
„Oricine a făcut vreodată ceva de importanță a fost disciplinat.” ~ Andrew Hendrixson

Cât de bine v-ați angajat să vă disciplinați?

Domeniul de auto-disciplină acoperă toate aspectele vieții tale și, odată ce ai făcut lucrurile chiar aici, te vei găsi pe drumul spre realizarea lucrurilor minunate; acest lucru se datorează faptului că obiceiurile noastre controlează viețile noastre de zi cu zi. Cele pe care le-am cultivat în timp, conștient și inconștient.

Chiar dacă astăzi sunteți dispus să recunoașteți că sunteți puțin lipsiți de auto-disciplină … nu vă îngrijorați … acest lucru poate fi depășit prin schimbarea obiceiurilor.

Semințele tuturor progreselor sunt plantate astăzi, în noile obiceiuri pe care le determinați să le formeze. Înlocuirea obiceiurilor proaste cu cele bune este răspunsul la schimbarea a tot ce ține de viața ta.

Nu este prea greu să începi. Luați un pix și o hârtie și notează o listă a vechilor obiceiuri care sunt dușmani ai realizării și le notați din nou pe cele pe care intenționați să le păstrați.

Doar asigurați-vă că nu o faceți până la punctul în care vă puneți mâinile în cap, deoarece este prea copleșitoare situația.

2. Înlocuiți piedicile realizărilor
Cei mai mulți oameni încep bine, dar cumva de-a lungul drumului ei se distrag, din păcate unii chiar pot cădea mai jos decât atunci când au început.

Distragerile sunt dușmani ai realizării și pentru a le depăși trebuie să vă concentrați asupra a ceea ce doriți să realizați.

Nu vă concentrați pe temerile voastre sau pe lucrurile negative pe care le spun oamenii din jurul vostru.

Obțineți realizarea priorităților și renunțați la procrastinare.

Amintiți-vă de ce ați început un anumit lucru în primul rând și începeți să observați provocările pentru realizarea dvs.

3. Fii umil
Pentru unii, „mândria înainte de orice” a devenit un clișeu, dar adevărul este că nu poate fi subliniat. Mândria și aroganța sunt dușmani mari ai realizării.

Refuzând să înveți de la ceilalți și să acționezi ca tine știi că totul va duce doar la căderea ta. Există o linie subțire între încrederea pe care ar trebui să o aveți și aroganță, care nu este atractivă sau utilă. Înlocuiți aroganța cu putere.

Nu este niciodată nevoie să privești în jos pe alții sau unde sunt în viață sau pe calea pe care au ales-o să meargă. Fie ca smerenie să fie scara pe care te urci să atingi succesul.

Țineți cont de faptul că cea mai rapidă cale spre succesul dvs. ajută adesea la și la realizările altora.

 

Pur și simplu refuzați să renunțați la visele voastre, învățați din greșelile și succesele dvs. dar și ale altora. Știind că cu cât persistați mai mult în urmărirea viselor dvs., cu atât mai mult sunteți mai aproape să le atingeți.

Toată lumea va veni; lucrurile vor fi mult mai bune dacă vedeți viața în acest fel.

„Nu vă comparați viața cu a celorlalți. Nu există nici o comparație între soare și lună. Ele strălucesc atunci când este timpul lor.”