Studio Enjoy - galerie foto

De unde este mai bine sa lucrezi?

In ceea ce priveste videochatul, este una dintre cele mai dese intrebari pe care si le pune o persoana atunci cand isi incepe activitatea in domeniu. Primul lucru este sa cauti pe internet cat mai multe lucruri despre avantaje, dezavantaje si alte lucruri, insa nu intotdeauna iti sunt de folos aceste informatii, mai ales daca nu ai experienta.

Cu siguranta, videochatul a ajuns in tara noastra cea mai bine platita meserie pentru care opteaza majoritatea tinerelor, iar studiourile s-au dezvoltat in marile orase, acestea fiind din ce in ce mai numeroase.

Daca tot a venit vorba de avantaje si dezavantajele studioului sau a solutiei de a lucra de acasa, este important sa pui in balanta toate informatiile acumulate, sa analizezi ce iti permiti si ce vrei sa obtii de la acest job. Intr-adevar, relaxarea de acasa nu-ti va fi oferita si la un studio, mai ales daca esti la inceput de drum, insa cu timpul, fiecare model isi creeaza propriul model de a lucra, reusind sa fie independenta de traineri care lucreaza intr-un studio.

Atunci cand alegi sa incepi activitatea in domeniu, cele mai multe persoane opteaza pentru videochatul de acasa, iar de cele mai multe ori sunt dezamagite de rezultatul obinut. Da, in videochat se castiga multi bani, insa trebuie sa muncesti, sa ai anumite conditii si cunostinte despre cum trebuie sa procedezi. Aceste lucruri nu se invata de una singura, mai ales daca nu ai experienta.

Enjoystudios.ro - studio videochat BacauStudioul de videochat Enjoy Studios este unul dintre studiourile care detine suficienta experienta in domeniu, punand accent pe modelele care lucreaza in cadrul studioului, oferindu-le conditii de lux, lucru pe care atunci cand alegi sa faci videochat de acasa, este posibil sa nu ti-l permiti. Un studio intotdeauna va fi peste conditiile de acasa, pentru ca pana la urma este un loc de munca, special amenajat pentru persoanele care isi desfasoara activitatea, unde angajatii sunt tratati cu respect si intelegere, unde poti participa la cursuri si training-uri pentru a te specializa in domeniu.

Ca la orice job, videochatul de la studio implica un program fix, insa foarte flexibil pentru nevoile angajatilor, atfel incat sa obtina rezultatele care si le doresc. Diferenta o face lipsa de concentrare intre videochatul de la studio si cel de acasa, nu te vei concentra la fel ca atunci cand mergi la locul de munca. Cu siguranta, este mai comod videochatul de acasa, insa nu la fel de profitabil.

Bonusuri si castigurile sunt destul de importante in acest domeniu, iar cei de la Enjoy Studios sunt constienti de aceasta modalitate de rasplatire a modelelor. Beneficiul videochatului de acasa este faptul ca nu se impart veniturile cu un studio, insa dezavantajele sunt stresul cu documentatia, lipsa accesului la platforme specializate si, bineinteles, incasari mult mai mici.

Investirea in propria imagine, training-ul acordat si importanta pe care o acorda studioul de videochat unui model nu se compara cu activitatea desfaurata de acasa. Este diferit sa lucrezi intre un grup de oamenii care iti pot oferi sfaturi cu privire la dezvoltarea ta si atunci cand alegi sa iei propriile decizii fara a te consulta cu cineva in prealabil. De aceea, vei gasi mereu o mana de ajutor din partea celor de la Enjoy Studios.