epilator IPL

Eficienta epilarii cu lumina intens pulsata

Multi dintre noi am auzit despre aparatele de epilat cu lumina. Aceste aparate au niste beneficii extraordinare. In cele ce urmeaza va voi prezenta cateva aspecte cu privire la alegerea celui mai bun aparat de epilat cu lumina. Veti vedea ca veti face o alegere excelenta optand pentru un astfel de aparat si cu siguranta va veti bucura de aceasta alegere. Acest aparat este ideal pentru femei, dar si pentru barbati. Un lucru este cert si anume ca in anumite parti ale corpului epilarea traditionala nu este recomandata. Pe langa faptul ca acest tip de epilare nu este recomandata, ea nu este nici confortabila.

Daca v-ati gandit sa apelati la un epilator IPL, nu suntati singura persoana care se foloseste de acest aparat. Pana nu demult, aceasta tehnologie era disponibila doar in centerele specializate. In ziua de azi, ea a devenit mult mai intalnita. Puteti beneficia de un astfel de epilator chiar in casa voastra. Costurile vor fi mult mai reduse decat cele dintr-un salon. Veti constata chiar ca un astfel de epilator va putea fi utilizat cu o foarte mare usurinta.

Cel mai bun epilator IPL

Optand pentru epilare IPL veti constata ca va veti putea bucura de niste costuri mai mici. De asemenea, veti realiza o epliare definitiva chiar in confortul casei voastre. Veti constata ca parul va putea fi indepartat definitiv din orice zona doriti. Acesta este un avantaj destul de mare. Odata ce ai achizitionat un astfel de epilator, te vei putea bucura de functiile lui pentru o perioada mult mai lunga de timp. Vei constata ca un astfel de epilator isi va face foarte bine treaba.

Un astfel de epilator utilizeaza o tehnologie speciala bazata pe lumina intens pulsata. Aparatul va aplica pe piele impulsuri de lumina. Lumina va fi absorbita de melanina din par fiind transformata in energie luminoasa. Energia luminoasa va ajunge in radacina firului de par, stimuland aceste fire sa intre in faza latenta si impedicand in acelasi timp reaparitia parului. Optand pentru un aparat de epilare definitiva veti avea de castigat, acesta fiind foarte eficient. Un astfel de aparat va putea fi folosit pentru toate tipurile de par si de piele.

Rezultatele vor aparea foarte repede. Veti constata ca doar dupa 2-3 sedinte, vor incepe sa apara rezultatele dorite. In cele mai multe din cazuri, rezultatele incep sa apara dupa 4-5 sedinte. Trebuie sa stiti ca firele roscate vor fi indepartate partial, iar firele gri sau albe nu sunt receptive la tratament.