Pardoseli antibacteriene - linoleumul

Linoleumul antibacterian, materialul preferat pentru pardoselile institutiilor sanitare

Orice om, atunci cand patrunde intr-o institutie sanitara, vrea desigur o tratare speciala de la A la Z, atat in ceea ce priveste personalul medical, cat si dotarile ce stau la baza institutiilor care ofera servicii medicale.

Desigur, aici ne raportam la tot ceea ce cuprinde mobilierul, pardoseala, echipamentele de constatare a bolilor, care trebuie sa fie la standarde ridicate conform normelor europene.
Daca in anumite orase sau zone rurale conditiile sunt sau au fost defectuoase, autoritatile ne-au semnalat ca au in misiune sa imbunatateasca conditiile tuturor spitalelor, mai ales cand vine vorba de curatenie si igienizare corespunzator.

Cateva din secretele spitalelor cu adevarat dotate constau in achizitionarea unei suprafete de trafic care dispune de protectie antifungica si antialergica, iar aici vorbim de departe de linoleum, suprafata pe care doctorii din toate institutiile sanitare le prefera.

Pe de-o parte, linoleumul propune o buna aderenta in mers, pe de alta parte fereste orice loc din institutia sanitara de diferiti microbi sau bacterii, care ne pot afecta sanatatea in mod vizibil. Insa, cand vine vorba despre un montaj linoleum la interior, lucrurile nu sunt deloc simple pentru institutiile sanitare, ne spune atat personalul autorizat, cat si persoanele care asista de obicei la astfel de operatiuni.

In primul rand, un montaj linoleum presupune de la sine un tratament antibacterian si antifungic periodic, dar si posibilitatea de a rezista la diferite substante chimice cu care se lucreaza zi de zi. Mai mult decat atat, procesele tehnologice prin care se aplica aceste tratament tin de ordinul preciziei si de pregatirea foarte amanuntita a personalului care are in vizor executarea de asemenea sarcini.

Ce fel de tarife gasim pentru montaj linoleum?

In mediul online, diferite firme propun un pret accesibil pentru montaj linoleum antibacterian, pretul incepand de la 2,5 euro pe metru patrat, mai ales daca vorbim de firmele cu sediul in Bucuresti.

Insa, daca ne raportam la alte orase cu o suprafata mai mica, atunci lucrurile pot lua o turnura ceva mai dificila, deoarece nu exista foarte multe firme care efectueaza asemenea operatiuni, deci va fi nevoie sa apelati la personal specializat din alte orase.

Consulta acum mediul online pentru a intra in posesia celei mai bune oferte de pret de la firme specializate in tratarea si montarea linoleumului antibacterian, pentru ca institutiile sanitare, fie ele private sau de stat sa aibe o protectie superioara asupra microbilor, dar si o buna rezistenta la uzura.

Puteti solicita oferta aici: Contact