sinpro

Multumesc!

Prima dată când am trecut pragul celor de la SinPRO a fost prin toamna anului 2011. M-am dus la ei pentru a-mi cumpăra un aparat foto, care să mă ajute în activităţile mele legate de blogging şi nu numai. Nu mi-a trecut atunci prin gând că peste un an mă vor chema la un interviu şi că în scurt timp după aceea aveam să devin omul lor de marketing/PR şi să fac parte dintr-un colectiv minunat.

Când am preluat eu frâiele, activitatea lor în online era una destul de timidă. Astăzi SinPRO are o pagină de Facebook clădită frumos, organic, un cont de Twitter activ, un magazin online la zi, o serie de evenimente offline şi colaborări pe măsură cu alte companii, cu cluburi foto şi fotografi profesionişti. Şi fiindcă orice companie trebuie să aibă şi acea parte umană, SinPRO mai are astăzi şi un blog, care-mi va fi întotdeauna la fel de drag ca şi acesta. Ba chiar vă recomand să-l adăugaţi în readerul vostru, indiferent că sunteţi pasionaţi sau nu de fotografie, deoarece subiectele abordate sunt mişto şi pe înţelesul oricui.

Au fost aproape zece luni de zile pline, în care am avut parte de tot suportul oamenilor de acolo, am muncit cot la cot, am plâns şi ne-am bucurat împreună, că doar aşa-i în echipă. Şi să nu mă înţelegeţi greşit, fiindcă articolul acesta nu-i deloc despre vreo despărţire. Colegii mi-au devenit prieteni între timp, cărora le doresc numai bine şi rezultate cât mai multe şi frumoase în continuare.