ondulator de par

Ondulatorul o alternativa a placilor de par

Atuni cand alegem un ondulator este important sa avem in vedere tipul de par pentru care il vom folosi. Daca parul tau a suferit multe modificari si tratamente de-a lungul timpului, este bine sa ai grija cu aparatele de styling pe care le folosesti pentru a nu afecta firul in timp.

De aceea consider ca un ondulator automat este cea mai buna alegere. Un ondulator cu invelis ceramic a fost cel care m-a convins, avand mai multe functii si un pret acceptabil, am hotarat sa cumpar ondulatorul Rowenta, folosindu-ma de sfaturile pe care le-am gasit pe acest site de specialitate.

Cu ajutorul accesoriilor, imi pot aranja parul singura in mai multe feluri. Am un par drept, asa ca imi doream mai tot timpul sa-mi schimb look-ul, ma folosesc de el pentru a-l crepona, a face bucle si sa-l ondulez. Este foarte simplu de folosit si rapid. Temepratura este reglabila si maximul la care poate ajunge este de 180 °C, ceea ce este suficient pentru par. Are un invelis ceramic pentru protectie si stralucire, vine la pachet cu 14 accesorii si in plus functia de schimbare inteligenta a placilor se face foarte usor.

Am folosit si in trecut ondulatoare, dar spre dezamagirea mea, buclele nu aveau rezistenta deloc, asa ca ondulatorul automat Rowenta m-a scapat de aceasta problema.

Timpul de ondulare este foarte scurt, imi ia 15 secunde pentru o suvita, iar de incalzit se incalzeste foarte repede, in comparatie cu altele. Pretul este cu siguranta mai ridicat, dar daca o sa calculezi costul fiecarui aparat de care ai avea nevoie daca nu ai avea atate accesorii la el, cred ca ar fi mult mai mare in comparatie cu cat m-a costat sa-l achizitionez. Mai ales ca au loc periodic tot felul de reduceri si il poti gasi la oferta. Imi place foarte mult gentuta de depozitare si faptul ca are un sistem automat de inchidere dupa o perioada de timp.

Cablul de alimentare este suficient de mare pentru a-ti face treaba bine si nu este nevoie sa muti totul pentru a avea acces la o oglinda in care iti vei aranja parul.

Riscul de arsuri a disparut, deoarece design-ul este special conceput pentru a evita astfel de incidente. M-a incantat foarte mult materialul calitativ din care sunt facute toate accesoriile. Consider ca un ondulator de par isi face treaba mult mai bine ca o placa de par, mai ales ca ai mai multe optiuni pentru aranjarea parului.