Exemple de suprafete din linoleum

Sfaturi pentru montajul linoleumului

Linoleumul este o modalitate ideala de a imbunatati aspectul unei anumite camere. Veti constata ca instalarea acestuia nu va va costa extrem de mult si va veti putea bucura de camera pe care vi-o doriti. Optand pentru o firma care se ocupa de montaj de linoleum, veti face o alegere foarte buna si cu siguranta va veti putea bucura de aceasta alegere. O astfel de firma va veni in intampinarea nevoilor voastre si va va oferi niste servicii de calitate de care cu sigruanta veti fi multumiti. Linoleumul este foarte usor de instalat. Veti putea sa-l instalati chiar si voi, doar ca acest lucru va necesita timp, precum si o atentie sporita.

Instalarea linoleumului

Procesul de montaj pentru pardoseli din linoleum incepe prin alegerea linoleumului potrivit pentru voi. Linoleumul imprimat se gaseste in mare parte sub forma de role. Acesta are de obicei latime de un metru, un metru jumatate si poate ajunge chiar si la doi metri. Exista si placi de linoleum ce au aceeasi dimensiuni ca si gresia. Un linoleum bun vine cu o garantie de la cinci pana la zece ani. Achizitionand un astfel de material pentru acoperirea pardoselilor, veti constata ca veti face o alegere foarte buna.

Pregatirea podelelor este un alt aspect important in procesul de montaj de linoleum. Avantajul linoleumului este ca poate fi instalat pe orice suprafata. Singurul lucru pe care ar trebui sa-l luati in calcul sunt eventualele adancituri sau goluri. Este indicat sa aplicati un strat de grund in aceste locuri, astfel incat suprafata sa fie cat mai plata. Daca vreti sa puneti linoleum pe o suprafata din beton, ar trebui sa acoperiti toate gaurile si crapaturile. O slefuire a podelei de beton ar trebui sa fie suficienta pentru ca linoleumul sa adere mai bine la suprafata.

Ar trebui sa incepeti aplicarea linoleumului dintr-un capat al camerei. Daca alegeti un model centrat, ar fi o idee buna sa incepeti sa-l aplicati din mijlocul camerei. Trebuie sa folositi un echer pentru a va putea asigura de faptul realizati o montare cat mai buna a acestui linoleum. Puteti apela la o firma specializata de montaj de linoleum in Bucuresti. O astfel de firma va va scuti de problemele aplicarii linoleumului, astfel incat va veti putea bucura de timpul liber mai bine. Veti constata ca treaba va fi terminata mult mai repede si nu va mai trebui sa va faceti griji ca nu va iesi asa cum va doriti.

Informatii suplimentare despre linoleum gasiti aici: https://en.wikipedia.org/wiki/Linoleum.