montaj

Sistemele de supraveghere video, calea spre siguranta casei tale

Fie ca esti persoana fizica sau juridica, ca vrei sa-ti protejezi bunurile sau pur si simplu locuinta, au existat de-a lungul timpului tot felul de mijloace pentru a face acest lucru, de la capcane, la caini antrenati, alarme, insa de departe cele mai eficiente metode le reprezinta sistemele de supraveghere video.

Usor de montat, la indemana oricui, preturile variand functie de necesitate si performanta, acestea se afla in acest moment pe toate drumurile pentru o securitate sporita. Pe langa incheierea unui contract cu o firma de securitate, supravegherea video este una din solutiile de inalta calitate ce te ajuta sa stai fara griji indiferent ca te afli la munte sau la serviciu.

Supravegherea video in locuinta difera insa de monitorizarea intr-o intreprindere, sa zicem, din mai multe motive, iar unul din cele mai importante este amplasarea camerelor.

Daca intr-o firma amplasarea camerelor la vedere nu este o problema, deoarece atat managerii cat si expertii in securitate au nevoie sa identifice detalii precum intrarea/iesirea oamenilor, actiunile acestora sau modul in care ei se comporta, intr-o locuinta lucrurile stau cu totul altfel.

Intr-o locuinta, camerele video trebuie sa fie plasate cate mai discret, deoarece traficul de persoane nu este asa mare, cum este la o firma, iar plasarea acestora are drept obiectiv intrarile principale sau holurile. Din aceasta cauza, devine imperativ sa alegeti serviciile unei firme de montaj camere supraveghere Constanta, asa cum este HdSupraveghere.ro.

Firmele care produc astfel de sisteme vin in ajutorul clientilor si le ofera acestora solutii pentru toate buzunarele, functie de calitatea camerelor pe care vor sa le integreze in ale lor locuinte. Pretul acestora difera daca sunt de exterior sau de interior, in functie de raza de actiune captata, viteza de transmisie prin internet sau infrarosul. Acestea sunt elemente care fac diferenta in pretul camerelor.

Astfel, un sistem de supraveghere video simplist variaza intre 459 lei si 1000 lei si are in componenta 4 camere, in timp ce unul performant si de ultima generatie poate ajunge pana la 4000 lei si poate avea in componenta pana la 16 dispozitive de monitorizare.

Poti avea acces la camere usor, atat de pe telefonul mobil cat si de pe calculator/tableta sau calculator si nu in ultimul rand de pe televizor sau browserul de internet datorita tehnologiei de ultima generatie ce se bazeaza pe transmiterea live prin intermediul internetului.

Aceste sisteme de supraveghere video sunt montate de firma de la care comandati, doar expertii avand voie sa faca acest lucru conform legislatiei in vigoare, deoarece doar ei beneficiaza de licenta.