light

Tehnici spirituale care ajută sănătatea (continuare)

4. Stimulați-vă mintea

Mintea și spiritul nu sunt, neapărat, aceleași, dar este greu să atingeți un sentiment holistic de sănătate dacă aveți mintea în ceață.

Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți mintea:

– Face puzzle-uri de cuvinte

– Încercați Ginkgo Biloba

– Exerciții fizice

5. Încercați rădăcină de maca

Rădăcina Maca este folosită ca medicamente de mii de ani, însă societatea modernă și-a însușit-o mai mult. Beneficiul este că acum este mai ușor de găsit.

Maca este un tip de legumă care este originară din Munții Anzi din Peru. Una dintre caracteristicile de excepție ale maca este că este un adapogen, ceea ce înseamnă că poate ajuta organismul să se adapteze la lucruri precum stresul. De asemenea, este bogat în antioxidanți, poate spori starea de spirit și energia și menține echilibrul nivelurilor de estrogen.

Puteți găsi maca sub formă de pulbere sau capsulă la majoritatea magazinelor de produse naturiste.

6. Experiment cu alimente vegetale

Alimentele vegetale, cum ar fi fructele, nucile, legumele și ciupercile, conțin un amestec de substanțe nutritive care hrănesc atât corpul, cât și sufletul. Aceste alimente bogate în nutrienți oferă mai mult decât vitamine și minerale. Acestea includ energia și viața din natură. Natura este plină de o forță de viață pe care mulți cred că o vor transmite acelora care se hrănesc cu ea. Acest lucru nu înseamnă neapărat că trebuie să deveniți vegani sau vegetarieni, dar ar trebui să încercați să includeți mai mult din aceste alimente naturale întregi în dieta dvs.

Dacă doriți să fiți cu adevărat sănătoși, trebuie să luați în calcul o abordare holistică. Aceasta înseamnă să vă îngrijiți împreună mintea, corpul și sufletul.