gd food

Urăști să gătești? Iată câteva moduri în care încă poți mânca sănătos!

Sunteți unul dintre cei care cu greu intră în bucătărie și consideră că gătitul nu este altceva decât o sarcină consumatoare de timp? Da, vă place să mâncați, dar când vine vorba de gătit, adevărul este că nu puteți găti pentru a supraviețui.

Datorită aversiunii dvs. de a găti, veți sfârși prin a mânca în oraș sau a comanda de cele mai multe ori, lucru care vă va îndepărta de acel abdomen perfect la care tânjiți de ceva vreme. Să recunoaștem asta, nu puteți trăi doar cu pizza și burgeri toată viața, indiferent cât de mult ați insista.

Deci, dorim să oferim câteva sfaturi pentru a mânca sănătos, fără a petrece prea mult timp în bucătărie, fapt care ajută la un stil de viață mai sănătos.

Mâncare fără gătit

Da, există un astfel de concept! De la salate interesante, sandvișuri până la deserturi care nu necesită coacere, există mese care nu au nevoie să porniți cuptorul pentru a le savura. Mâncărurile fără gătit sunt sănătoase, rapide, delicioase și, cel mai important, extrem de ușor de pus împreună.

De la sandwich de ton și avocado umplute cu gazpacho și batoane ce oferă energie făcute în casă – există o varietate destul de largă în alternative de mâncare fără a dura extrem de mult prepararea acestora. Deci, faceți niște cercetări, planificați-vă mesele fără a găti în avans și răsfățați-vă cu niște alimente sănătoase.

Gătiți simplu

În timp ce mesele ce nu necesită gătit sunt grozave, fără să vreți doriți o schimbare din când în când. Pentru început, de ce încercați acele rețete ușor de preparat? Acestea se pregătesc în câteva minute și mai mult, nu creează prea multă mizerie în bucătărie. Aceste rețete includ de obicei ingrediente pre-făcute și pot fi gătite în doar 3-4 pași.

Lăsați preconcepțiile la o parte, intrați în bucătărie și pregătiși ceva pentru voi. Din câte știți, aceste rețete simple vă vor crea interesul pentru gătit și vă vor oferi încrederea de a experimenta o preparare mai complexă pentru alte dăți.

Instrumente inteligente pentru bucătărie

Știați că investiția în instrumente și aparate de bucătărie inteligente vă pot reduce orele pe care le petreceți în aceasta, dar pot ușura și procesul? Da, vorbim despre aragaz sub presiune, vase de bucătărie, procesoare de alimente și multe altele care fac gătitul extrem de simplu.

Așa că data viitoare când trebuie să gătiți ceva, folosiți-vă instrumentele necesare, adăugați toate ingredientele și preparatele se vor găti aproape singure!

Doar pentru că vă urâți gătitul nu înseamnă că va trebui să preparați doar salate sau supe toată viața. Cu aceste sfaturi utile, puteți găsi gătitul distractiv și vă puteți menține corpul sănătos în același timp. Deci, începeți de astăzi și niciodată nu veți ști, ați putea începe să vă bucurați de momentele în care vă preparați mâncarea!