10 pasi pentru stapanirea schimbarii - I

10 pasi pentru stapanirea schimbarii – I

1. liniste
(Deconectati-va de lumea dvs. – chiar si de cea digitala).

Fii prezent in acest moment.

Cand profitam de moment pentru a deveni in continuare, avem ocazia sa ne intelegem cu adevarat propriile ganduri. Gandurile noastre sunt cine suntem.

A ne schimba nevoile inseamna a fi sinceri cu locul in care ne aflam. Nu putem stapani schimbarea daca nu ne putem stapani pe noi insine.

Care sunt gandurile si credintele noastre? Acestea au produs realitatea noastra de astazi. Gandurile noastre interioare au manifestat lumea pe care am creat-o in jurul nostru.

Daca nu am intreprins aceasta calatorie interioara pentru a incetini si a intelege, rationa si accepta gandurile noastre, cum stim cu adevarat unde stam?

Linistea nu a fost ceva ce credeam posibil pentru mine. Am fost un imens multi-tasker cu o scurta durata de atentie.

Amintirea si concentrarea mea erau foarte slabe. Am inceput sa invat cum sa pot calma mintea si totusi gandurile constante. Ceea ce s-a intamplat a fost legatura cu sinele meu interior.

Acest lucru a dus la a dori mai mult din acea perioada de liniste, unde parea sa locuiasca pacea.

O mica pregatire a mintii ne ajuta sa intram in perspectiva potrivita pentru a ne adapta la schimbarile pe care le aduce viata:

2. Care este povestea sau evenimentul?
Scrieti povestea sau situatia fara judecata pentru sine sau pentru altii.

Acesta este momentul pentru a exprima cu adevarat tot ceea ce s-ar fi putut produce nu doar in continut, ci adaugand detalii si emotii.

Permiteti adevarul si onestitatea sa fie prezente. Este atat de important sa fii foarte sincer nu numai cu ceea ce s-a intamplat, ci si cu cum te simti.

Am experienta cand am privit trecutul si are efecte de durata. Purtarea si retrairea acestor povesti a avut efecte majore asupra relatiilor si conexiunii mele cu ceilalti.