Cardul Zile si Nopti


folosestecardul</>


Nu am avut timp sa scriu pana acum despre ZILE SI NOPTI (closed doors) blogmeet, ce s-a desfasurat pe 27 Noiembrie in For Sale Pub Brasov. Sper ca nu am suparat pe nimeni dar consider ca cei din urma vor fi cei dintai.
Pentru inceput as dori sa multumesc pentru invitatie lui Rares Dragan, Razvan Patrascu, Andreea Wade si sa ii aplaud inca odata pentru speech-uri si prezentare.

Am sa va zic pe scurt cam ce s-a intamplat …
Cei de la ZILE SI NOPTI ne-au prezentat acest card, o “scula” destul de buna ce nu ar trebui sa lipseasca din portofelul nimanui in prag de sarbatori sau pe timp de criza. S-a oferit cadou (cate un card pentru fiecare blogger) cateva zeci de randuri de bere, dupa care am facut cunostinta si am socializat cu JustPixel, Eftimie, echipa Iubesc Brasovul, Ionutu, Dbogdan, MariusOla, Luana si multi, multi altii pe care ii salut.

Mai pe larg ce consta in acest card :
Cardul ZILE SI NOPTI este un card de discounturi care permite obtinerea unui numar larg de reduceri in locatii HORECA (hoteluri, restaurante, baruri), Divertisment (cinema, centre de divertisment), Health and Beauty (saloane de infrumusetare, centre de fitness, pe naturale suplimente), Cultura (teatru, filarmonica, opera, muzee, expozitii) si Shopping (incaltaminte, imbracaminte).

Cum se foloseste ?
Se identifica locatiile partenere in discountul oferit de acestea. Lista cu locatii se gaseste in revista ZILE SI NOPTI sau pe site la rubrica Catalog Discount-uri.
Prezinta Cardul ZILE SI NOPTI inainte de a beneficia de de produsele/serviciile oferite de catre locatiile partenere.
Se foloseste cardul si se primeste discountul pe loc.
Suna bine nu ?

Ia-ti si tu cardul cu numai 100RON acum! Comanda…


CONCURS :


Ca am fost cuminte am primit inca 5 carduri pe care am sa le pun la bataie printr-un concurs. Saptamanal voi imparti cate un card celui cu cele mai multe comentarii pe blog. In cazul in care respectivul a fost premiat in saptamana precedenta, premiul se va acorda ocupantul locului 2.
Castigatorul va primi un cod ce trebuie introdus in sectiunea “cod de discount” din pagina de plata cu cardul (http://www.zilesinopti.ro/card/index.php?pag=22) si va primi gratuit cardul nominal.
Am resetat deja topul comentatorilor iar cel care va fi pe primul loc peste 7zile il voi declara castigator.
Succes si distractie placuta !

P.S : Cardul Zile Si Nopti este valabil numai pe piata Brasoveana dar in cursul anului 2010 se va gasi in toata tara.



Related Posts

7 Responses to “Cardul Zile si Nopti”

  1. Tweets that mention Cardul Zile si Nopti - anzia -- Topsy.com says:

    [...] This post was mentioned on Twitter by fulgerica, JorJ. JorJ said: Cardul ZILE si NOPTI : https://anzia.ro/2009/12/10/cardul-zile-si-nopti/ [...]


  2. Blog says:

    Foarte buna ideea celor de la zile si nopti, dar mi se pare putin cam piperat 100 ron pentru card mai ales acum la inceput.
    Un 50 ron, cel putin pana are ceva notorietate si cateva sute bune de locatii cu discount ar fi mai ok…


  3. JorJ says:

    Am uitat sa specific. Cardul este valabil 1an , iar daca stai bine sa te gandesti , nu e scump deloc 100ron. Fa un calcul, cu un discount de 15-25% intr-un pub pentru tine si inca 9 prieteni, dintr-un foc cred ca ai economist o suma destul de importanta … 2-3 iesiri … si s-a facut suta de roni … :) Bafta multa !


  4. JasonX says:

    Misto reclama la card:D eu te citesc de ceva vreme dar nu prea obisnuiesc sa comentez o voi face mai des de acum inainte:)


  5. JorJ says:

    @JasonX Ma bucur sa aud si iti multumesc !


  6. clau p says:

    “va” acorda, primi… corecta pls (ca e viitor)


  7. Flaviah says:

    pai bine ,ca ai restartat topul …ca aveam avantaj !!
    ce smecher esti ! acum tot se vor ingramadii sa iti comm blogul …


Leave a Reply





:-[ (B) (^) (P) (@) (O) (D) :-S ;-( (C) (&amp;) :-$ (E) (~) (K) (I) (L) (8) :-O (T) (G) (F) :-( (H) :-) (*) :-D (N) (Y) :-P (U) (W) ;-)