Stau pe loc, da’ in directia buna!

nextmike</>


Ziua imi incepe la 7.00, si cafeaua de dimineata nu intra parca daca nu zappez un pic netu’ sa mai vad ce e nou p’aici, p’acolo..
Azi ce-am zis eu? Daca tot e duminica hai sa bag 3 cafele si juma’ de pachet de tigari si sa mai dau un click pe bannerele de pe blogurile pe care le citesc regulat.. asa se invarte banutu’, vad partenerii ca functioneaza banner-iada lor si toata lumea e fericita.

Chestii interesante normal! citesc zoso, ma uit pe arhi, dau un comment pe fulgerica, ma mai uit si la visurat sa vad ce-a mai debitat, si-asa mai departe. Mie-mi place sa ma uit si la statistici, sa vad cine si ce mai citeste, ce fel de materiale merg la public, ce e mai eye-candy, etc.; poate stiti cifrele – cateva mii de vizite pe zi (poate chiar un numar din cinci cifre pe la unii), cam asta inseamna blog de succes.

De succes.. . NU! Am vazut eu cine detine reteta succesului, azi mi s-a aratat, jur! Can-Can-u‘ e baza!! Zilnic in medie 200.000 (doua sute de mii!!!!) de unici sunt interesati de probleme cu adevarat interesante, de actualitate si importante. Trag concluzia ca platesc aiurea pentru greselile si ignoranta romanului idiot (fara sa generalizez), din moment ce marea masa votanta isi culege informatia din titluri gen EXCLUSIV! A sarutat-o cu japca la mall!! sau pool – Credeti ca stelistul Cristi Tanase se va desparti de iubita lui ca sa-i faca pe plac patronului Gigi Becali? ori Andreea Mantea s-a retras la ferma din cauza iubitului ei!.. scroll mai jos si mai gasesc la rubrica de dezvaluiri titluri sugestive ca A furat 200.000 de euro de la iubitul Elenei Cârstea!, ma uit mai bine si gasesc sfaturi pretioase precum 6 pasi prin care sa eviti sa te ingrasi in vacanta de iarna!, iar ca sa-mi inchei dimineata in ritmul cu miros acru de manele si dejectii din presa de cacat mai citesc si despre Clooney care si-a impartit amanta cu Tiger Woods.

Pentru ca sunt in mijlocul multimii (ca pã stadion la un concert), n-am cum sa merg inainte, ma multumesc insa ca stau cu fata in directia buna….

Related Posts

One Response to “Stau pe loc, da’ in directia buna!”

  1. wrestling says:

    da cancan ala rupe stilul la visite :| greu e sa ai un site sau un blog de succes.poate daca ne apucam prin 2002-2006 …

Leave a Reply





:-[(B)(^)(P)(@)(O)(D):-S;-((C)(&amp;):-$(E)(~)(K)(I)(L)(8):-O(T)(G)(F):-((H):-)(*):-D(N)(Y):-P(U)(W);-)