Craciun Fericit

</>


Numai un copil stie cu adevarat care este spiritul craciunului si ne poate aduce aminte intelesul lui. Cu totii deja ne gandim doar la paguba produsa de o astfel de sarbatoare in bugetul nostru, ce cadouri sa mai luam sau ce punem pe masa cand vin colindatorii. Altii care nu au astfel de preocupari iau drept sarbatorile un nou prileje de a consuma cat mai mult alcool sau mai stiu eu ce alte distractii…
Mi-e dor de craciunul ala linistit si de admosfera unica in aceasta perioada de an ce o aveam in vremea copilariei . Acum dece nu s-ar mai putea ?
Oricum , eu va doresc Sarbatori Fericite tuturor si un Craciun cu daruri si bucurii frumoase



Deci astept cu colindatu (G)

Related Posts

8 Responses to “Craciun Fericit”

  1. blogurim says:

    Craciun fericit!!

  2. neXt`Mike says:

    Sarbatori fericite!! >:D<

  3. Cipri says:

    Crăciun fericit!

  4. Madko says:

    Ultima sansa, inscrie-te in concurs, http://www.blogindoi.com/concurs-pentru-bloggeri/

  5. Saw says:

    Craciun Fericit!

  6. DragosI says:

    Cat tipm crezi in mit te poti numi copil, de cand nu mai crezi Craciunul devine doar un motiv de dat cadouri celor dragi.

  7. masini says:

    Copii sunt singurii care mai simt spiritul Craciunului, din pacate. Noi am devenit in timp sclavii banului. Sa ne fie Rusine.
    Sarbatori fericite alaturi de cei dragi. (D)

  8. Neamtu' says:

    Foarte adevarat, copiii vad altfel sarbatorile de iarna. La fel le vedeam si eu acum vreo 25 de ani, dar din pacate am cam pierdut spiritul acela al Craciunului… SArbatori fericite si frumoase, de la Roman!

Leave a Reply





:-[ (B) (^) (P) (@) (O) (D) :-S ;-( (C) (&amp;) :-$ (E) (~) (K) (I) (L) (8) :-O (T) (G) (F) :-( (H) :-) (*) :-D (N) (Y) :-P (U) (W) ;-)