Dece ma las de fumat.

</>


Gata! Incerc din nou. De data asta promit ca am sa duc lupta cu mine pana la final. Recunosc ca am mai incercat odata, m-a tinut 3 saptamani, apoi am revenit din nou din cauza anturajului. Cand ieseam din casa cinci din sase prieteni fumau si fumau…Si locurile unde merg, pe vremea asta sunt imbacsite de fum ce il poti taia cu, cutitul.
Dece vreau sa ma las ?

Cred ca mi-am facut numarul, fumez de la 16 ani si deja mi s-a acrit. Merit macar o pauza, merit un miros mai frumos decat cel de “bodega” si e momentul sa ma gandesc mai mult la sanatatea mea pe care am cam ignorat-o pana acum.
Si mai sunt o gramada de motive, cum ar fi : nu voi mai plati din ce in ce mai mult pentru tigari, am mai multe posibilitati cand imi rezervi o masa la un restaurant, reduc sansele sa imi dai foc la casa si bineinteles reduc riscul oricarei boli provocate de acest viciu.
Nu am sa folosesc nici o reteta, nici un truc sau mai stiu eu ce. Am sa imi folosesc pura mea vointa, un “as in maneca” ce trebuie dezvoltat !
S-a auzit gongul, a inceput batalia. Wish me luck !

Related Posts

7 Responses to “Dece ma las de fumat.”

  1. Korbu says:

    multa bafta in incercarea de a te lasa de fumat, dar totusi daca reusesti, nu te mai reapuca.

  2. Neamtu' says:

    Te felicit! SIncer! Se pare ca nu e asa de greu cu parea inainte sa ma las. Adica acum 5-6 zile. Insa, daca reusesti sa compensezi GESTUL (nu nicotina) te-ai scos :) Eu, de cand nu mai fumez, nu stiu ce sa fac cu mainile si ma plictisesc ingrozitor…

  3. Miki says:

    mult noroc :)

  4. Metode de copiat says:

    Felicitari!!!! Eu am pierdut lupta de cand m-am apucat de fumat:((

  5. Flaviah says:

    puteai sa zici ca te lasi …si toti iti uram succes!
    fara sa mai pui videoul asta …
    haniiiiii :-O

  6. Bloghita says:

    Ce e asa de greu sa te lasi de fumat? Eu pana acum m-am lasat de 12 ori…

  7. JorJ says:

    Ma refer la ceva definitiv aici. Iar tu daca pana la varsta ta te-ai lasat si te-ai apucat de 12 ori …. hotaraste-te , esti sau nu esti fumator (B)

Leave a Reply





:-[ (B) (^) (P) (@) (O) (D) :-S ;-( (C) (&amp;) :-$ (E) (~) (K) (I) (L) (8) :-O (T) (G) (F) :-( (H) :-) (*) :-D (N) (Y) :-P (U) (W) ;-)