Ministru beat in Senat

</>


Discursul ministrului pensiilor a provocat un mic scandal în Belgia, la sfarsitul saptamanii trecute.

Alocutiunea lui Michel Daerden, rostita in olandeza, a starnit rasete si aplauze in randul parlamentarilor. Ministrul vorbea sacadat si ezitant, semn ca era ametit de alcool, asa ca acuzatiile au venit imediat.
Politicienii flamanzi spun ca ministru ca era baut bine si ii cer demisia. Nici vorba de asa ceva, spun reprezentantii cabinetului din care face parte oficialul. “A prezentat, in stilul pe care-l cunoastem, un raspuns de calitatea intr-o stare perfecta de sobrietate”.
Michel Daerden n-ar fi la primul episod de acest fel. In 2006 a aparut beat crita intr-o emisiune televizata chiar în perioada alegerilor municipale.
Intrebat la vremea aceea daca a fost baut a dat un răspuns care a ramas celebru: “Nu mai mult decat de obicei”. In trecut si presedintele francez, Nicolas Sarkozy, a sustinut ametit un discurs, dupa o intalnire cu actualul premier rus.[via]

Related Posts

One Response to “Ministru beat in Senat”

  1. Tavi says:

    e parf de beat…..dar e simpatic……….nu sti ce sa faci,sa plangi?sa razi?

Leave a Reply

:-[ (B) (^) (P) (@) (O) (D) :-S ;-( (C) (&amp;) :-$ (E) (~) (K) (I) (L) (8) :-O (T) (G) (F) :-( (H) :-) (*) :-D (N) (Y) :-P (U) (W) ;-)