Porsche Panamera

</>

Panamera este opera fostului sef al design-ului de la Saab, Michael Mauer care a pastrat intacta partea frontala, multiplicata la toate modelele Porsche. Astfel, privit frontal Panamera nu pare diferit de modelele cu doua usi ale germanilor. Din profil masina are forma de coupe si, pe langa cele patru usi, ofera suficient loc si pentru un portbagaj generos. Pentru stopuri s-a folosit exclusiv tehnologie LED.
Platforma Panamera a fost construita de la zero; pentru a-i reduce greutatea inginerii au folosit in buna parte aluminiul. Insa pentru a castiga timp si a scuti sume importante Porsche a imprumutat de la Cayenne si de la 911 Turbo propulsorele si transmisia. Astfel Panamera va dispune in varianta de baza de un motor V8 pe benzina capabil sa atinga usor 280 de km/h.

Porsche va oferi si un propulsor V6 de 3.6 litri – imprumutat de la Volksvagen – dar si o varianta hibrida care va avea ca suport acelasi propulsor. Varful de putere pentru Panamera va fi oferit de un V10 de 4.2 litri capabil sa produca de la 400 la 520 de CP.

Pret DDP 97.738 – 138.004 €
Pret CIP 82.133 – 115.970 €

Related Posts

One Response to “Porsche Panamera”

  1. neXt`Mike says:

    Fitze maxime :D
    Cine nu viseaza la asa ceva? (H)

Leave a Reply





:-[ (B) (^) (P) (@) (O) (D) :-S ;-( (C) (&amp;) :-$ (E) (~) (K) (I) (L) (8) :-O (T) (G) (F) :-( (H) :-) (*) :-D (N) (Y) :-P (U) (W) ;-)