Forehaed tittaes, secretul frantuzoaicelor

</>

Actriţa premiată cu un Oscar, Marion Cotillard, a găsit accesoriul potrivit, care să mute privirea bărbaţilor de la decolteul doamnelor, la ochi: o pereche de sâni în miniatură purtaţi pe frunte.
Pe nişte imagini grăitoare actriţa îşi spune replicile: “În America totul este posibil. Este tărâmul tuturor posibilităţilor. Unde visurile devin realitate. Este un loc plin de oportunităţi. Însă femeile din America încă trebuie să facă faţă obsesiilor sexuale din partea bărbaţilor. Oriunde merg, mai ales la muncă”.
Tot ea vine şi cu soluţia: “Femeile din Franţa ştiu de secole că pentru a câştiga respectul unui bărbat trebuie să te privească în ochi. Câştigaţi-le respectul fără să vă puneţi în pericol feminitatea”.


[via evz.ro & thanks to Qiu]

Related Posts

4 Responses to “Forehaed tittaes, secretul frantuzoaicelor”

  1. Roxana says:

    E de-a dreptul infiorator :))

  2. Miki says:

    da a spus-o roxana :)))

  3. Raluca Mateas says:

    :))) LOOOOOL lasand la o parte clipul:)) mi-a palcut mult ideea articolului, si partea despre femeile frantuzoaice care intr-adevar emana stil, clasa si feminitate:)

  4. MACIUCA says:

    Nasoala priveliste…mai ales aia care avea tatele ca cucuruzul….interesant ar fi ca si barbatii sa-si poarte mandria la fel….si atunci sa vezi partide.

Leave a Reply





:-[ (B) (^) (P) (@) (O) (D) :-S ;-( (C) (&amp;) :-$ (E) (~) (K) (I) (L) (8) :-O (T) (G) (F) :-( (H) :-) (*) :-D (N) (Y) :-P (U) (W) ;-)