Ricky de Romania

</>


Ricky de România aka Voicu Pânzar, o specie Cackatoo pe cale de dispariţie (sa speram !), rasa nativa Iliesckatoo, reprezinta Romanica la competiţia Mister World care ca avea loc pe 27 martie, in Coreea de Sud. Acolo se vor prezenta cei mai frumoşi bărbaţi din toate colţurile lumii, iar Ricky Martin de România va lupta pentru titlul de cel mai frumos bărbat din lume.
După ce a trecut cu bine de probele fizice de la Mister World, Voicu Pânzar a dat-o-n bară la capitolul “competenţe lingvistice”.
O fi el as la sport, dar cam varză la engleză.



Bafta amice! După părerea mea dacă unu singur ar concura la competiţia asta şi eu as face parte din juriu, pe tine cu siguranţă te-as scoate pe locul doi!

Related Posts

11 Responses to “Ricky de Romania”

  1. Tweets that mention Ricky de Romania - anzia -- Topsy.com says:

    [...] This post was mentioned on Twitter by fulgerica, JorJ. JorJ said: RT va rog! Ricky de Romania – anzia http://bit.ly/agvc9E [...]

  2. Luana says:

    parca seamana cu ryan seacrest… dar bietul baiat e venit de la coada vacii, nu prea stie el cum se pronunta una-alta. las’ ca oricum nu ii trebuie creierul.

    sa mai faca cineva misto de concurentele de la miss :))

  3. Links – 24.03.2010 -- fulgerica’s blog says:

    [...] Ricky De Romania – link [...]

  4. Trodat says:

    nu stiu daca sa ma amuz sau nu, putea sa se pregateasca un pic, sa sune un prieten care sa-i faca un discurs, mai trist e ca rad de el oameni care stau mai prost cu limba engleza decat el….

  5. Roxana says:

    Nu stiu daca sa rad isteric sau sa plang. In ultima vreme ajung sa ne reprezinte numai capete seci.

  6. _azazel_ says:

    Ricky de kkt! Mare scula si asta mah! Numai de prostovani avem parte in tara asta! Inapoi la curu’ vacii, tarane!

  7. JorJ says:

    Dis is dã crema of societatea, iz dã monden uãrld . Iz dã pipol hu wil du efriting uelf and to dã bi da best! hop iu best. Ai lov iu!
    Fenqiu feri maci!

  8. Descarca Muzica says:

    Asta arata inca odata pe ce criterii se fac selectiile la noi in Romania.

  9. Raluca says:

    Subliiiim! E praf la engleza si la IQ, sa nu te duca pe tine neuronii sa iti pregatesti ceva de acasa..era un monolog de 2 min, nici macar dialog sa ii poti gasi vreo scuza..

    Si cand te gandesti ca identifica Romania cu el..! Si cum ii place lui sa faca bine tot si iubeste pe toata lumea..emotionant..

  10. Reinhardt says:

    motosicli si mm,ma daca tot te duci acolo , te pregatesti ca ruptul , le inveti pe dinafara dar macar nu o dai de gard cu motosicli si ce mm spunea acolo.Vb lui Raluca ca Romania este indentificata prin el , o leguma ambulanta

  11. Reinhardt says:

    Avea un monolog de 30 de secunde si ratatul nu a fost in stare sa rosteasca 3 cuvinte calumea , bine ca lui ii place motosicli si to the be fmm de taran rupt.

Leave a Reply





:-[ (B) (^) (P) (@) (O) (D) :-S ;-( (C) (&amp;) :-$ (E) (~) (K) (I) (L) (8) :-O (T) (G) (F) :-( (H) :-) (*) :-D (N) (Y) :-P (U) (W) ;-)