Barbara Colceriu

</>


Barbara Colceriu are aproape 18 ani şi o voce care i-a uimit pe membrii juriului ”Supertalent” din Germania. Zâmbetul ştrengăresc, privirea optimista şi vocea puternica nici măcar nu trădează boala de care suferă.
I se mai spune Barbie şi a demonstrat ca poate aduce fericire pe chipurile oamenilor, cu vocea sa, deşi sufera de o boala care ii macină coloana şi o tine ”incorsetata” pe viata in cei 1,40 metri înălţime ai săi. Are dureri de spate, nu va mai creste, este ironizata la scoală si, cu toate acestea, este foarte optimista.
Meritul ei este cu atât mai mare cu cât vine din partea unei fetite care a suferit foarte mult. I-au lipsit multe in viata, de la bani, la sănătate, la mama care a părăsit-o fără nici o remuşcare pe când avea numai 3 ani.
La un moment dat a încercat sa ia legătura cu mine. Mi-a spus ca vrea sa vina in vizita de ziua mea. Dar nu a mai venit. Nici nu mai ştie câţi ani am, probabil ca nu mai ştie nici cum ma cheama”, povesteşte Barbara cu voce tremurândă.
Insa adolescenta nu e singura pe lume. Ii are alături pe tatăl si pe mătuşa ei, care o iubesc enorm şi ii dau încredere in ea. Tocmai de aceea, Barbara nu este o persoana pesimista, ba dimpotrivă.
Daca nu as fi fost bolnava, poate ca nu as fi fost asa: mica, vesela si plina de viata ”, spune fata, care are planuri mari de viitor. “ Vreau sa devin cântăreaţă sau actriţă, dacă nu reuşesc, as vrea sa fiu profesoara” , mărturiseşte Barbara.
Cecilia Kupper o alta romanca frumoasa si talentata plecata de doar un an din ţară a cantat miraculos la acelaşi concurs.


Vezi mai multe din Muzica, Videoclipuri pe 220.ro

Related Posts

One Response to “Barbara Colceriu”

  1. Flaviah says:

    (Y)

Leave a Reply





:-[ (B) (^) (P) (@) (O) (D) :-S ;-( (C) (&amp;) :-$ (E) (~) (K) (I) (L) (8) :-O (T) (G) (F) :-( (H) :-) (*) :-D (N) (Y) :-P (U) (W) ;-)