spiritual

6 tehnici spirituale benefice pentru sănătate

6 tehnici spirituale benefice pentru sănătate

Dacă vreti să fiti cu adevărat sănătos, trebuie să aveți grijă de mintea și spiritul dvs. Organismul este esențial, dar nu faceți greșeala de a ignora sănătatea spirituală. Pentru a trăi o viață cu scop și sens, trebuie să găsiți și să mențineți un sentiment de armonie adânc în sufletul dvs. Dar acest lucru este mai ușor de zis decât de făcut. Din fericire, există stimulente simple pentru sănătate care vă pot face să trăiți o viață mai spirituală.

Iată câteva tehnici spirituale care vă vor îmbunătăți sănătatea:

1. Ieșiți din zona dvs. de confort

Este ușor să vă blocați în rutină, iar lucrul neplăcut este că nici nu vă dați seama. Stăm în casele noastre confortabile pe canapea și urmărim programele noastre preferate. Totul este pe autopilot. Mintea nu trebuie să funcționeze pentru că nu există surprize, cu alte cuvinte facem aceleași activități pentru care creierul nu trebuie să depună prea mult efort. De aceea este important să spargeți acest obicei, ieșiți din zona de confort, stimulați creierul cu alte activități decât cele rutinare.

2. Meditați

Dacă sunteți nou în tainele meditației, poate părea ciudat la început. Este ok. Prin exercițiu va deveni din ce în ce mai bine și mai confortabil. Medierea este una dintre cele mai bune căi prin care vă puteți conecta cu spiritul interior. Încercați să meditați dimineața când mintea dvs. este proaspătă și nu este încă aglomerată de evenimentele din acea zi. Intervențiile de dimineață sunt, de asemenea, minunate pentru a seta tonul pentru restul zilei.

Pentru munca bonus, puteți adăuga, de asemenea, o meditație pe timp de noapte pentru a vă ajuta să vă relaxați și să dormiți mai bine.

3. Adoptați o mentalitate pozitivă

Un studiu realizat de Harvard a constatat că persoanele care au o viziune pozitivă sunt mai puțin susceptibile să moară devreme din cauza unor boli cum ar fi cancerul, bolile de inimă sau accident vascular cerebral.

Pozitivitatea nu este bună doar pentru longevitate, este bună și pentru suflet. Dacă puteți vedea paharul pe jumătate plin, toată viața va fi o oportunitate, nu un obstacol.

Poate părea absurd că ceva atât de simplu precum modul în care vedeți o situație poate avea un impact atât de puternic, dar este adevărat. Când vă gândți că lucrurile vor fi negative, atunci există o probabilitate foarte mare să fie așa. Acesta este motivul pentru care este esențial să aveți și să mențineți o perspectivă pozitivă pe măsură ce treceți prin toată ziua.

Restul tehnicilor le veți afla într-un articol viitor 🙂