8 modificari minuscule pentru a va face viata de 10 ori mai placuta – I

Nu subestimati puterea cumulativa a micilor schimbari constante in rutinele dvs. zilnice.

Cred ca suntem cu totii deschisi sa facem schimbari in viata noastra care sa ne faca mai fericiti si mai de succes, dar putini dintre noi urmarim, deoarece angajarea in ceva care ne va schimba viata este o intreprindere descurajanta si masiva, nu?

Nu neaparat.

In loc sa va concentrati asupra pasilor uriasi, radicali, incepeti sa mergeti inainte prin incorporarea acestor opt modificari care sunt atat de mici si simple incat le puteti implementa imediat.

Acesti opt pasi va pot schimba drastic viata in bine.

1. Reprogramati-va mintea pentru a ramane pozitiv.
Gandurile si actiunile noastre sunt influentate de sentimentele noastre. De aceea, atunci cand te simti doar „bla” pentru ca vremea este crunta sau ai avut o saptamana stresanta, tot ce vrei sa faci este sa stai in pat.

Iata problema. Negativitatea este in jurul nostru. Nici nu putem face nimic in acest sens, dar ceea ce putem face este sa invatam cum sa ne reprogramam mintea pentru a ramane pozitivi . Nu poti sa prinzi fiecare gand negativ in zona de capat fericita a mintii tale, dar poti sa-ti asumi gandurile prin:

Pastrarea unui jurnal de recunostinta. Noteaza ceea ce esti recunoscator in fiecare zi in loc sa-ti faci griji pentru ceea ce nu ai. Recunostinta te va face mai fericit, iti va creste productivitatea si te va ajuta sa dormi mai bine noaptea .
Crearea si repetarea afirmatiilor pozitive care recunosc progresul pe care il faceti in domeniile in care doriti sa va imbunatatiti.
Inconjurandu-te de oameni pozitivi care iti ridica spiritul. Amintiti-va, emotiile sunt contagioase .
Nu recunoasteti gandurile negative.
Ramaneti activ. Exercitiul elibereaza endorfine, dar trandavia duce la supra-analiza si la gandire excesiva.