articole promotionale

Cadouri personalizate pentru angajatii companiei tale

Fie ca este vorba de evenimente importante sau pur si simplu aveti ceva de sarbatorit, cadourile personalizate din partea companiei sunt o modalitate frumoasa de a multumi pentru fidelitatea si devotamentul angajatilor dumneavoastra. Mai jos aveti cateva sfaturi pentru ambalajul cadourilor de companie, astfel incat sa fie o surpriza frumoasa pentru angajati.

In primul rand, urmariti ca respectivul cadou sa fie cat mai personalizat cu putinta. Logo-ul companiei si un mic mesaj de multumire ar trebui sa apara pe cutia sau pe ambalajul acelor articole promotionale, de preferinta. O modalitate simpla si simpatica de a introduce logo-ul companiei pe ambalajul cadoului este imprimarea lui pe benzi adezive personalizate, care pot fi folosite pentru sigilarea tuturor cadourilor.

O alta idee interesanta este crearea unui calendar in care fiecare angajat sa apara pe coperta unei luni sau decernarea unor diplome onorifice amuzante pentru fiecare angajat in parte. Alte idei de cadouri pot fi implementate desigur, in functie de buget si de necesitati. Unele companii innoiesc contractele de telefonie mobila si achizitioneaza telefoane noi, in timp ce altele ofera produse cosmetice sau reduceri la spa si sali de fitness.

Pentru ambalarea ingenioasa a cadourilor puteti lua legatura cu un producator de scoth personalizat, care va poate imprima logoul sau mesajele pe astfel de material. De asemenea, cadoul poate contine o carte de vizita semnata de manager cu un mesaj scurt scris de mana. Angajatii vor aprecia efortul depus pentru o ambalare originala si personalizata si compania va avea de castigat in ceea ce priveste loialitatea acestora.