Ce este imunitatea spirtuala

Ce este imunitatea spirtuala

Inainte de a explora cele cinci modalitati de a construi o imunitate spirituala solida, este crucial sa intelegem ce este imunitatea spirituala, precum si valoarea imunitatii spirituale puternice.

Simtiti vreodata o scurgere interna profunda, care poate sa nu fie fizica? Poate incercati sa dormiti mai mult, sa beti mai multa apa, sa va luati vitaminele, dar niciunul dintre acestea nu pare sa vindece oboseala profunda pe care ati avut-o. Motivul pentru care nimic ce faci nu pare sa functioneze, este acela ca ceea ce experimentezi este o scurgere spirituala.

Traim intr-o lume atat de rapida, incat uneori nu ne permite sa ne conectam cu sinele nostru interior. Cu cat petrecem mai mult timp in lumea exterioara, a muncii si a diferitelor activitati de minciuna, cu atat devenim mai deconectati. Aceasta deconectare ne face obositi, drenati si susceptibili de a atrage tot felul de experiente de viata oribile.

Ai putea spune ca conectarea cu sinele tau spiritual este ca si cum ai conecta cu sursa ta de putere. Cu cat va conectati mai putin, cu atat mai slab si mai scurs devii prin experientele vietii.

Pe de alta parte, atunci cand construim o legatura cu sinele nostru spiritual, construim o armura spirituala puternica care ne ofera imunitate spirituala de la bile curbe si lupte ale vietii.

Vom continua sa crestem. Vom continua sa experimentam lectii care ne vor ajuta sa evoluam, dar aceste experiente vor fi mai bucuroase si mai pline de lumina, decat experientele grele si intunecate care vin cu o armura spirituala rupta.