revelion

Cele mai cautate destinatii pentru revelion

Sfarsitul anului se aproie cu repeziciune si oferte de revelion 2016 au inceput sa apara pe mai toate site-urile de profil si in geamurile agentiilor de turism. De la turism rural autohton, pana la cele mai exotice destinatii, de la preturi de cateva sute de RON pana la preturi de mii de euro, este imposibil sa nu gasiti o oferta de revelion care sa vi se potriveasca.

In topul destinatiilor din Romania este de departe Valea Prahovei. Proprietarii pensiunilor si hotelurilor din Poiana Brasov, Sinaia, Predeal, Busteni, Azuga in freaca maine la gandul castigurilor de la sfarsit de an. Eu stiu bine, ca la fel ca in anii trecuti, gradul de ocupare va fi undeva foarte aproape de 100%. Deaceea trebuie sa va asteptai la preturi destul de piperate pentru ofertele de revelion din aceasta zona.

Daca bugetul nu va permite un sejur in Valea Prahovei, puteti alege un revelion autentic romanesc intr-una din pensiunile din Maramures sau Bucovina. In aceste zone traditiile sunt la ele acasa, si sa nu va mirati daca veti primi o groaza de uratori, mascati. Mai mult decat atat veti avea posibiliteate sa va plimati cu sania trasa de cai. Oamenii din aceste zone sunt extrem de ospitalieri, iar mancarea si bautura sunt grozave. Cu siguranta nu va veti satura de slanina si tuica autentice.

Cat despre strainatate, romanii nu mai cauta asa de mult excursiile in Austria, acestea fiind preferate spre sfasitul sezonului in februarie, martie, pentru ski, cand preturile sunt mult mai acessibile. In schimb in topul destinatiilor externe sunt statiunile montane din Bulgaria, unde este mult mai ieftin decat la noi, si oferta de partii de ski este mult mai variata, iar ca orase Istanbulul si Budapesta, fiind niste destinatii destul de apropiate de tara noastra si in care se poate ajunte cu autoturismul personal.

Pentru cei care au un buget mai mare, poti alege o excursie exotica in Thailanda, Indonesia sau Caraibe, dar preturile incep de le cateva mii de euro de persoana. Intr-adevar ar fi extraordinar sa ciocnesti la cumpana dintre ani un pahar de sampanie, sau un cocktail pe o plaja cu nisip fin dintr-una din destinatiile mentionate mai devreme.

Oriunde doriti sa petreceti revelionul, recomandarea noastra este sa faceti rezervare unei oferte de revelion 2016 din timp pentru ca, la fel ca in ceilalti ani, cei dintai vor primi cele mai bune locuri.