servicii-de-curatenie

We Clean va prezinta diferentele intre serviciile de curatenie rezidentiale si cele comerciale

Asa cum probabil stiati deja, operatorii de curatenie care se ocupa de ariile comerciale isi pot respecta angajamentele si in mediul rezidential, alegand pe cont propriu momentul in care se specializeaza doar pe sectorul comercial. Totusi, intelegerea diferentelor dintre serviciile de curatenie rezidentiale si cele comerciale este imperativa, prestatorii de astfel de servicii focusandu-se doar pe anumite aspecte ale postului. Prin luarea de timp pentru a efectua cercetarea si determinarea nevoilor dumneavoastra in prealabil, va puteti asigura ca obtineti cele mai bune servicii de curatenie.

Proprietatile comerciale necesita o curatenie regulata, serviciul fiind privit ca o necesitate, in timp ce curatenia rezidentiala este vazuta mai mult ca un lux. Prin intelegerea naturii lucrarii va puteti asigura ca obtineti beneficii optime de pe urma unui serviciu profesional. Curatarea comerciala corespunde, pe de-o parte, la mentinerea unui spatiu operational si igienic. Intreprinderile pur si simplu nu pot functiona fara a se asigura ca birourile lor, spatiile comerciale sau restul locurilor de operare sunt bine curatate si igienizate. Pe de alta parte, curatarea rezidentiala ofera oamenilor ocupati posibilitatea de a trai intr-un mediu optim, atat pentru binele lor cat si pentru al copiilor sau animalelor de companie.

Serviciile de curatare a birourilor comerciale se asigura de faptul ca a voastra companie ramane deschisa pentru afaceri, germenii care pot provoca boli si alergii fiind intru totul eradicati din spatiile in care angajatii isi desfasoara activitatea. Prin folosirea unui serviciu comercial din Romania va asigurati de faptul ca mediul business este lipsit de bacterii, praf, microbi si virusuri. Catalogul weclean.ro este actualizat regulat cu noi operatori care intra in acest sector de activitate. Alegerea firmei potrivite este o sarcina destul de dificila, insa poate fi simplificata daca se iau in calcul programul de lucru al operatorului, diversitatea si complexitatea pachetelor oferite, dar si disponibilitatea pentru zi sau pentru noapte. Birourile nu pot fi curatate in mijlocul zilei, asadar echipa trebuie sa intervina in intervalul orar 21:00 – 7:00.

Serviciile profesionale pot varia de la o afacere la alta. Unele companii pot avea nevoie de o gama restransa de activitati: spalat, aspirat ori sters praful, in timp ce altele pot avea cerinte mai pretentioase, fie prin prisma reputatiei pe care o au, fie din cauza arhitecturii cladirii. O societate care intentioneaza sa fie aleasa de catre o intreprindere trebuie sa posede un portofoliu amplu de referinte din partea fostilor clienti multumiti, de preferabil si ei din aria juridica. Viziunea de colaborare este aceea de la antreprenor la antreprenor, nu de la antreprenor la proprietar, iar timpul de interventie este si el unul limitat. Desi curatarea birourilor si a spatiilor comerciale implica mai multa responsabilitate si atentie, o importanta covarsitoare o are si eficienta.

Facturarea este un alt aspect diferential intre cele doua tipuri de servicii. In timp ce proprietarul unei case trebuie sa plateasca in aceeasi zi pentru ajutorul primit, companiile au de cele mai multe ori abonamente lunare. O alta diferenta este oferita de echipamentele folosite in cele doua situatii. Pentru curatarea unei cladiri de birouri este nevoie de aspiratoare performante, de cantitati importante de solutii si detergenti, dar si de alte utilaje profesionale care sa faciliteze si sa fluidizeze munca angajatilor. In mediul privat, echipamentele sunt putine la numar si nu difera de cele ale proprietarilor.

Specialistii We Clean mai aduc in discutie un ultim aspect important si anume gradul de sentimentalism din partea prestatorului. Intr-o casa, manipularea elementelor trebuie sa fie efectuata cu grija pentru ca fiecare obiect primeste atasament din partea locatarilor. Intr-un birou sau intr-un spatiu comercial lucrurile nu stau asa, obiectele plasate in aceste spatii neavand o valoare emotionala extrema.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *