service auto - siguranta si confort

Confortul si securitatea pot face diferenta in industria service-urilor auto

Afacerile cu service-uri auto sunt din ce in ce mai populare si mai profitabile, an de an fiind lansate noi astfel de locatii in Bucuresti sau in alte orase importante din Romania. Principalul motiv pentru initierea unui numar tot mai mare de service-uri auto este fara doar si poate cererea ridicata, numarul de autoturisme din Romania dublandu-se in ultimii zece ani. Masina nu mai este nicidecum un lux sau un moft, este o necesitate pentru orice roman, insa numarul ridicat de autovehicule nu face nimic altceva decat sa creasca numarul accidentelor sau al problemelor tehnice sesizate de soferi.

Nu stiu cat de indicat ar fi sa te angrenezi intr-o afacere cu service auto, cert este ca daca o faci ar trebui sa vizezi cumva un anumit public si sa-ti adresezi intrebarea cheie: De ce ar alege un sofer sa vina la mine in service? Ei bine, pentru a iesi in evidenta in acest domeniu de activitate, in mod clar trebuie sa lucrezi la capitolul calitate, serviciile prestate fiind cel mai bun argument in vederea convingerii clientului ca tu esti prestatorul ideal pentru necesitatile sale.

Pornind de la premisa ca doresti sa iti realizezi un business de tip service auto in Bucuresti sau in alt oras din tara si nu stii care sunt modalitatile prin care sa plusezi fata de concurenta, te poti lega de confortul si securitatea locatiei tale. In cazul serviciilor lucrurile sunt cat se poate de clare, este evident faptul ca latura umana si logistica vor face intotdeauna diferenta dintre un service auto de calitate si unul care activeaza doar pentru a mai insela cativa soferi in fiecare zi cu serviciile lor mediocre.

Ce as imbunatati eu la un service auto sau cum l-as gandi inca din faza incipienta

As pune pret pe confortul general al angajatilor mei dar mai ales pe confortul clientilor, stim foarte bine ca un serviciu auto de calitate trebuie sa fie insotit si de alte aspecte cel putin la fel de calitative. In calitate de sofer am apreciat intotdeauna atentia acordata de cei dintr-un service auto si chiar le-am multumit atunci cand am vazut ca isi dau silinta ca un client sa plece pe deplin multumit din locatia lor.

Sa presupunem ca un client merge cu masina in service si trebuie sa astepte aproximativ o ora pentru ca operatiunile de service sa fie implementate. In acest moment, un service auto care se respecta ar trebui sa puna la dispozitie clientului diverse servicii conexe care sa ii ofere posibilitatea sa petreaca perioada respectiva intr-o atmosfera prietenoasa. O cafenea, o sala de asteptare dotata cu televizor sau chiar o terasa in aer liber va aduce un plus consistent acestui service, clientul acceptand cu placere sa serveasca o cafea sau o bautura urmarind cu interes un program TV in timp ce mecanicii isi fac treaba.

Dincolo de confortul clientului si al angajatilor as pune mare pret pe securitatea locatiei, un aspect esential in vederea pastrarii in conditii optime a echipamentelor si accesoriilor utilizate de angajati. Mai mult de atat, un proprietar de service auto se va afla in postura in care masinile clientilor vor ramane peste noapte in interiorul locatiei, un eventual furt fiind o povara in plus pentru imaginea service-ului.

Solutia? In mod evident trebuie montat un sistem de supraveghere video prin care intreaga activitate sa fie monitorizata 24/24, in timp ce un astfel de sistem de alarma performant va fi capabil sa mentina o siguranta sporita pe timp de noapte, un potential furt fiind aplanat cu usurinta. Securitatea dintr-un service auto este extrem de importanta si va ofera un plus de siguranta dar si o imagine potrivita in randul clientilor, detalii de pret pentru o afacere stabila.

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi facuta publica. Required fields are marked *

Poti folosi urmatoare HTML taguri si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>