Consumul recomandat de lichide

Bea multa apa

Intre aerul uscat al unui avion si costul apei imbuteliate, poate fi dificil sa ramaneti hidratat atunci cand calatoriti. Daca calatoresti in Europa, vei vedea ca multe restaurante nu ofera automat apa.

S-ar putea sa te simti ca o problema, dar sa ramai hidratat este vital pentru sanatatea ta. Chiar si o usoara deshidratare te poate face sa te simti obosit, iritabil sau lesin. Pentru femei, o scadere de 1,36% a hidratarii este suficienta pentru a provoca dureri de cap.

Problema este ca setea poate simti foarte mult foamea. Cand va simtiti foame, incercati mai intai sa beti apa. Daca tot iti este foame, mananca o gustare sau incepe sa cauti un restaurant.

Un mod minunat de a ramane hidratat este de a transporta o sticla de apa reincarcabila. Il poti reumple cand intalnesti o fantana de baut sau inainte de a parasi hotelul dimineata. De asemenea, este mai putin risipitor decat sticlele de apa din plastic.

De asemenea, este un obicei obisnuit sa bei un pahar de apa inainte de a manca. Nu numai ca este un memento bun pentru a ramane hidratat, dar va poate feri si de supraalimentare.

Cum sa mananci sanatos pe drum si totusi sa te distrezi

Sa descoperi cum sa mananci sanatos pe drum poate fi o provocare.

Cand incercati sa va duceti rulmentii intr-un loc nou, mancarea sanatoasa este probabil ultimul lucru din mintea voastra. Adica pana cand incepi sa te simti obosit si balonat. Cand nu va simtiti bine, nu veti putea sa va bucurati.

Cateva schimburi sanatoase aici pot face o mare diferenta. Va veti simti mai bine si veti putea totusi sa va delectati si sa va distrati.

Daca doriti sa aflati cum sa fiti sanatos chiar si atunci cand nu calatoriti, consultati articolele noastre de sanatate si sanatate.