shaorma

Cum este shaorma de la 1 Mai

Ieri am mâncat şaorma de la 1 Mai, că tot ne aflam prin zonă şi am zis să o încercăm, doar prea o lăuda toată lumea. Eu personal sunt fanul numărul 1 al şaormei de la Iskender de pe colţ de la Haşdeu (nu decodor, liceul) care e pur şi simplu demenţială, dar am zis că merită să încercăm şi altceva poate ne schimbăm preferinţele.

Preţurile sunt chiar decente, cât de cât curat şi îngrijit, oamenii de la ghişeu serviabili, totul arăta promiţător. Ajung la rând, omul mă întreabă cu ce să fie, moment în care printre dinţi mi-a scăpat să fie iute. Omul se uită la mine şi la nea Hao, şi zice:

– Cât de iute?
– Păi…iute , zicem noi în acelaşi timp, inconştienţi de ce o să urmeze.

Pentru ăia care nu aţi fost pe acolo, ăştia au un sos iute special pentru amatorii de senzaţii tari. Cu sosul ăla gagiul şaormist, probabil de al dracului, mi-a uns lipia, apoi a pus carnea şi peste a mai pus un rând de sos. Nea Hao s-a mai încumetat şi la vreo 3 ardei aruncaţi pe acolo, ca să trăiască mai palpitant.

Băi fraţilor, nu ştiu cum să vă spun, dar şaorma aia are darul de a te pune la orizontală la propriu. Nu de la cât de bună e, nu de la mărime, nu.
Ci de la iuţime. Muşti o dată şi faci planking instant.

După 2 guri luate, la mine în gură se turna partea a doua “Din Adâncuri”, cu Segal. Era atât de iute că mi-a paralizat gura de tot, plus că am avut şi proasta inspiraţie de a da cu limba pe buze din cauză că mi se uscaseră. Mare greşeală! Mare! Pentru că pentru prima dată în viaţă am simţit cum e să fii dragon. Buzele mi-au paralizat şi ele, cuprinse de flăcări intense, cerul gurii îmi ardea ca o torţă, ochii în cap îmi jucau precum rulmenţii, timp în carere îmi venea să urlu din toţi plămânii.

M-am uitat la nea Hao, el plângea cu lacrimi mari. Din cauza egoului său umflat de bărbat nu vroia să renunţe, aşa că a mâncat plângând până a terminat. Eu am aruncat-o la coş şi mi-am luat o Cola ca să îmi treacă nervii. Ştiţi ce a urmat, nu?

P.S. Tot Iskender rămâne ză shit. Şaorma de vită ca acolo nu mai există pe nicăieri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *