Haine dupa culoare

Cum iti alegi hainele in functie de culorile momentului?

Ti s-a intamplat vreodata sa te admire cineva si sa iti spuna ca iti sta bine culoarea pe care o porti? Cu siguranta. Macar o data in viata ai auzit: „vaai, dar ce bine iti sta cu rosu”. Indiferent ca este vorba despre rosu, galben, verde, albastru, violet, roz sau orice alta culoare, trebuie sa stii ca aici gasesti haine in functie de culoare. In felul acesta, vei scapa de grija articolelor vestimentare care, pur si simplu, nu ti se potrivesc, iar motorul de cautare va selecta pentru tine exclusiv acele piese realizate in culoarea pe care ti-o doresti.

Criterii de selectie

Daca inca nu ai identificat o culoare care sa ti se potriveasca, trebuie sa stii ca ai la dispozitie o serie de criterii esentiale, care iti vor spune ce culoare ti se potriveste. In primul rand, conteaza aspectul tenului tau, pe care il poti identifica privind antebratul. Daca venele sunt albastre, asta inseamna ca tenul are nuante reci, iar daca sunt verzi, are nuante calde.

Culoarea tenului

Cele care au tenul deschis le culoare vor aborda culori precum: albastru, portocaliu, ivory, corai, dar si accente de galben sau rosu aprins. Specialistii nu recomanda insa culorile inchise, dar nici non-culorile.

Cele care au tenul inchis vor aborda mai degraba culori complexe, precum auriul, dar si cele care imita culorile toamnei, printre care se numara maroul, portocaliul, mustarul sau bejul.

Culoarea parului

Un alt criteriu definitoriu este reprezentat de culoarea parului, care devine extrem de importanta. Fetele cu parul deschis pot opta pentru nuante calde de galben, portocaliu, dar si pentru nuante neutre. Nu uita ca daca esti blonda, cel mai bine vei arata intr-o rochie rosie stralucitoare, intr-o nuanta aprinsa, care iti va pune in evidenta gratia si feminitatea.

Pentru brunete, specialistii recomanda culori precum albastrul sau verdele, insa nu este exclusa nici purtarea accentelor de roz, portocaliu sau galben. Aici vorbim in special de cele care au parul saten si care vor arata spectaculos in nuantele amintite anterior.

Pentru roscate este ceva mai dificil pentru ca vor trebuie sa gaseasca mereu contraste, care sa le scoata in evidenta si sa le puna in valoare. De aceea, culoarea pe care cei mai multi specialisti o recomanda este verdele, insa persoanele cu parul roscat pot purta si nuante de galben sau portocaliu, care sa le accentueze culoarea parului, fara sa incarce aspectul total. Poate opta si pentru nuante de maro sau de bej, care nu vor face decat sa ii contureze intreaga tinuta.

Asadar, daca vrei sa iti gasesti o culoare care sa ti se potriveasca, foloseste filtrul Jingle care iti va selecta exclusiv acele articole care ti se potrivesc, in functie de criteriile enumerate anterior.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *