Cum puteți scăpa de pungile sub ochi

A nu dormi suficient, a lucra prea mult la un computer și multe alte lucruri pot provoca cercuri întunecate și umflături sub ochi, dar cel mai mare motiv pentru această acumulare de lichid ar putea fi genetica. Fumatul, alergiile, problemele sinusurilor și alcoolul sunt toate celelalte motive pentru care aceste pungi sub ochi ar putea exista. Oricare ar fi motivul, există modalități de a le face mai suportabile.

1. Ulei de migdale
Acest ulei super bogat este luxos și este capabil să lumineze umbrele sub ochi. O cantitate generoasă trebuie aplicată sub ochi la culcare, folosind o mișcare ușoară de atingere cu ajutorul degetului până când pielea a absorbit cea mai mare parte. Lăsați-l peste noapte și dimineața, spălați fața cu un demachiant normal sau o simplă stropire de apă.

2. Suc de cartof crud
Cartofii au în mod natural proprietăți de albire care pot ajuta la ușurarea pielii din jurul ochilor și la reducerea umflăturii. Pentru a folosi acest lucru, ungeți un cartof mare răcit și îndepărtați sucul strecurându-l într-un bol. Înmuiați sucul cu cotonete de bumbac și aplicați-le pe zona de sub ochi pentru aproximativ 15 minute. În mod alternativ, puteți tăia felii groase de cartof și aplicați-le peste ochi precum castraveții, lăsându-le aproximativ 15 minute.

3. Castraveți
Castraveții au proprietăți de lumină a pielii, pe lângă efectele antiinflamatoare și astringente. Castraveții au fost folosiți de zeci de ani pentru a reduce aspectul pufos și decolorarea pielii. Pentru a le folosi în mod eficient, tăiați castraveții reci în felii groase și așezați-le peste ochi (închise) timp de 10 până la 15 minute, iar acest lucru se poate face de până la 3 ori pe zi.

Multe dintre aceste articole pot fi găsite acasă sau pot fi apucate de la magazinul alimentar. Pentru a scăpa de pungile de sub ochi nu trebuie să fie o problemă, tot ce este necesar sunt câteva modificări ușoare ale stilului de viață, cu adăugarea oricăreia dintre modalitățile enumerate de a reduce umflarea și de a gestiona decolorarea. Nu credeți că o vizită la medic este necesară pentru a diminua pungile de sub ochi, doar câteva ingrediente din bucătăria dvs. vă vor ajuta.