Cum să îți speli pensulele de machiaj

Curățarea periilor
Curățarea pensulelor ar trebui să fie o parte vitală a rutinei tale de înfrumusețare pentru a menține tenul curat. S-ar putea să credeți că curățarea lor va necesita mult timp, dar nu vă temeți, am câteva rutine simple, ieftine și ușoare, care vor face ca această frumusețe să răsune o briză. Nu uitați să o faceți în mod regulat, deoarece pe termen lung, veți economisi timp.

Șampon pentru bebelusi

Acest produs de curățare a periilor funcționează rapid, are rezultate uimitoare și lasă perii să miroasă ca un copil nou-născut. Întindeți-ți periile cât mai curățate. Apoi rulați chiuveta cu apă caldă. Luați o mână de șampon în mână și în cercuri rotiți peria pentru a da murdăria afară. Clătiți peria în apa caldă și urmăriți cum iese murdăria. Remodelați periile la nevoie și lăsați-le să se usuce peste noapte. Iată câteva idei pentru care să încercați, dacă șamponul pentru copii nu funcționează:

Ulei
Pentru toți fanii uleiului de cocos. Nu este nevoie de mult, cu excepția oțetului, a sucului de lămâie și a uleiului de nucă de cocos. Dacă nu aveți ulei de cocos, măsline sau migdale funcționează la fel de bine. De ce ai nevoie:

  • Ulei
  • Suc de lămâie
  • Oțet alb

Încălziți uleiul de nucă de cocos câteva secunde în cuptorul cu microunde. Dacă utilizați ulei de măsline sau migdale, săriți acest pas. Umpleți chiuveta cu apă caldă. Puneți oțet alb și suc de lămâie într-un vas. Turnați puțin ulei în mână și frecați peria în ea. Încercuiește peria în palma mâinii pentru câteva secunde. Rotiți peria în apă caldă pentru a scoate toată murdăria. Apoi înmuiați peria într-un vas cu oțet și suc de lămâie. Clătiți în apă, apoi lăsați să se usuce pe ruloul de bucătărie. De ce ai nevoie:

  • Sampon pentru bebelusi
  • Suc de lămâie
  • Sare

Luați un vas și puneți sarea, sucul de lămâie și șamponul. Amestecați-le împreună pentru a face o pastă. Ia-ți peria și învârte-o în jur, apoi scoate-o și masează peria în mână. Apoi, clătiți periile cu apă caldă și stoarceți capul periei. Rulați peria sub robinetul fierbinte, asigurându-vă că toată soluția dispare.