Despre amanetul Romero

Cum stiu care este cel mai bun amanet local la care pot apela?

Raspunsurile oferite in blogul de fata s-ar putea traduce printr-un singur raspuns: cercetare.

Desi s-ar putea sa va plictiseasca, informatiile demografice furnizate de catre persoanele care lucreaza in acest domeniu sugereaza faptul ca oamenii ajunsi in situatia de a apela la un amanet mizeaza, de cele mai multe ori, pentru acela care este cel mai apropiat de casa lor. Se numeste regula de opt mile sau de 80%. Ce inseamna acest lucru? Sa luam de exemplu un om care locuieste in orasul Galati. Conform studiilor, 80% dintre imprumuturile pe care le ofera un amanet Galati sunt distribuite catre oamenii din acea raza de opt mile. Intr-un fel, este usor de inteles de ce lucruile merg asa.

Cei din staff-ul amanetului Romero ne-au explicat din propria lor experienta argumentele: oamenii apeleaza la un astfel de imprumut in momentul in care nu au o alta alternativa viabila, in situatia in care oamenii apropiati le refuza cerintele, intorcandu-se impotriva lor. De cele mai multe ori, obiectele amanetate se poate sa nu le apartina, iar din aceasta cauza este important ca amanetul sa fie aproape de casa, impresia lor fiind aceea ca sunt mai aproape de obiectele amanetate daca distanta nu este una prea lunga. Just sau nu, motivul trebuie inteles si acceptat. Asadar, regula de opt mile se verifica pe plan local.

Nu putem sa spunem ca este pacat, insa nici nu putem trece cu vederea faptul ca peste tot se platesc dobanzi, indiferent ca vorbim despre o banca, o institutie nebancara sau un amanet. Pornind de la aceasta regula universal valabila, devine importanta studierea ofertei si, implicit, a concurentilor pe care ii are respectivul amanet local. Normal, in cazul de fata se doreste ca el sa fie in Galati, insa nu trebuie sa fie chiar cel mai apropiat de casa daca restul criteriilor nu lucreaza in favoarea sa. Exista amanete care depasesc rata legala a dobanzii cu o suma semnificativa si altele care aplica rate introductive. Interesati-va cat de mult va creste aceasta rata speciala. Faceti cercetari si in privinta taxelor de depozitare a bunurilor pentru ca ele nu sunt standard in intreaga industrie. Este suficient sa puneti o singura intrebare si puteti salva sute de lei.

Cel mai bun amanet

Deci, cum stiti care este cea mai buna casa de amanet? Simplu! Vizitati-le pe fiecare in parte si puneti intrebari. Potrivit matematicianului si teoreticianului Harold Hotelling, principiul diferentierii minime inseamna ca intreprinderile similare tind sa se dechida aproape unele de celelalte. Acesta este un mod fantezist de a spune ca daca exista o casa de amanet intr-o zona invecinata cu locuinta dumneavoastra, devine olbigatoriu sa existe o alta in apropiere.

Daca intrati intr-un amanet din Galati sau dintr-un oricare alt oras autohton si puneti cateva intrebari nu inseamna ca trebuie sa luati un imprumut de acolo. Persoana de la ghiseu va fi mai mult decat binevoitoare sa va raspunda la intrebari ori sa va descrie dobanzile si comisioanele pentru a va clarifica nelamuririle. Sa ne gandim de exemplu la faptul ca anumite persoane uita sa efectueze plati sau chiar sa isi ridice obiectele de la amanet. Ei bine, stiti ca aveti de-a face cu un operator de nadejde in momentul in care personalul care lucreaza in amanetul respectiv va trimite notificari, din curtoazie sau din necesitate.

Despre RomeroO casa de amanet de top precum Romero o sa va ofere informatii pretioase referitoare la modul in care vor fi stocate garantiile dumneavoastra, fie ca este vorba despre bijuterii sau alte bunuri de valoare. Vor fi ele introduse in carcase de sticla sau intr-un seif sigur? Daca aveti de ales intre aceste doua alternative, cel mai bine ar fi sa evitati sa va lasati obiectele de valoare expuse in vitrine de sticla.

Un amanet cu o reputatie ireprosabila din Galati o sa va vorbeasca, de asemenea, despre procesul de evaluare a bunurilor, mai ales daca persoanele care lucreaza acolo sunt pasionate de domeniu. Unii evaluatori iubesc ceea ce fac atat de mult, incat va vor vorbi ore in sir despre activitatea lor.

O data ce aveti o intelegere completa a acordului oferit, dar si incredere in instictul dumneavoastra va puteti gandi la semnarea contractului. Si, nu uitati, atitudinea persoanei care va intampina este un criteriu mai important decat vi s-ar putea parea la inceput. Intotdeauna mizati pe un zambet larg si pe o persoana fericita sa va raspunda la intrebari, decat pe una evaziva, care va invita sa mergeti in alta parte daca nu sunteti de acord cu termenii impusi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *