roblogfest

De ce aplaud RoBlogFest

Pentru ca exista si pentru ca imi plac toate competitiile. Am vazut (fara vreo surpriza) criticile si discutiile de rigoare de dupa orice festival din Romania si, aproape instinctiv, am simtit nevoia sa spun ce cred despre asta.

Agentia noastra a inscris o serie intreaga de lucrari, la categoriile de social media: “Social Media: Facebook pentru o companie”, “Comunicare: best use of social media intr-un mix de comunicare” si “Comunicare: campanie pe social media”. Eu mi-am inscris blogul aici de fata si la “blog de comunicare” si la “blog de business”. Am pierdut, si agentia si eu, peste tot unde am fost prezenti. Pentru mine fiecare castigator de la categoriile acestea isi merita perfect locul si nu as avea de comentat nici clasamentul, nici castigatorii.

In fond oricine pierde are doua optiuni. Sa se supere pe juriu, concurs, soarta, Parlament etc. sau sa invete. Sa traga o injuratura pe blog sau Twitter sau sa se ambitioneze.  Eu vreau sa joc in categoria doi. Vreau sa fac proiecte mai bune si sa invat sa le prezint mai bine.

(Vorbesc despre agentie acum; cu blogul asta nu o sa castig vreodata mai mult decat ciocolate de casa de la Lungeanca.)

Precizare: Millenium Communications organizeaza cele mai importante festivaluri de comunicare din Romania (AdPrint, Internetics, ADOR, Effie) si stiu pe pielea noastra cat de greu este un astfel de proiect in vremea asta. Greu sa gasesti sponsori, greu sa convingi oamenii sa participe, greu sa impaci atatea orgolii supradimensionate. Zeci de evenimente/festivaluri sunt amanate pentru cand or veni ani mai buni. Si numai pentru ca avem despre ce discuta acum merita sa spunem: “Felicitari Dragos Novac!”