De ce să vizitați Spania – Partea I

Plaje uimitoare, bucătărie delicioasă, viață de noapte plină de viață și sărbători fantastice; toate fac din Spania una dintre cele mai bune destinații de călătorie din Europa. Spania are o istorie vibrantă și asortată și se mândrește cu o gamă variată de culturi și arhitecturi.

Spania se întinde și pe mai multe insule autonome și are unul dintre cele mai unice peisaje de pe continent. Oamenii din Spania sunt foarte primitori și când veți participa la festivalurile lor, vă veți simți ca acasă.

Aș putea continua ore în șir despre atributele uimitoare ale Spaniei, dar să trecem la psubiect. Europa este o destinație de călătorie excelentă și are multe țări care să-ți facă minte pe care le poți vizita în vacanță. Deci, de ce să mergi în Spania? Ei bine, asta voi încerca să răspund în această postare. Iată o listă cu 10 motive pentru care ar trebui să vizitați Spania.

Festivalurile:

Oamenii spanioli sunt foarte festivi și energici și au unele dintre cele mai de neuitat festivaluri din lume. Fie că doriți să experimentați un festival religios calm în timpul săptămânii sfinte sau doriți să vă bucurați să aruncați mâncare la alți celebri în timpul festivalului la Tomatina, Spania are ceva pentru toată lumea.

Dacă sunteți un pic de îndrăzneală sau un adrenalin junkie, puteți alerga și de la tauri în cadrul festivalului de alergare a taurilor din Pamplona.

Plajele relaxante:

Când întrebi pe cineva despre ceea ce este mai bun despre Spania, va spune probabil plajele pline de minte. Plajele pitorești și relaxante spaniole sunt una dintre atracțiile turistice importante din țară.

Pentru cea mai bună experiență, ar trebui să închiriați o barcă mică și să ieșiți în apa calmă la apusul soarelui. Vei fi martor la unele dintre cele mai uimitoare vederi.

Bucătăria delicioasă:

Mâncarea și bucătăria sunt unul dintre motivele principale pentru a vizita o nouă țară, iar Spania are unele dintre cele mai bune pe care le vei gusta vreodată. Indiferent dacă este vorba de paellas, jamóns sau crochete pe care le doriți, străzile și restaurantele vibrante din Spania le au pe toate. De asemenea, puteți asocia aceste mâncăruri delicioase cu niște vinuri spaniole elegante și aromate, care este cunoscut pentru gustul și aroma fantastică.

În afară de principalele orașe, cum ar fi Barcelona și Madrid, ar trebui să vizitați și mediul spaniol din sud, unde veți găsi bucătăria tradițională spaniolă care vă va suflă mintea.

Semnificația istorică:

Spania are o istorie foarte fascinantă și bogată. De la trecutul conducătorilor mauri la războiul civil spaniol. Istoria spaniolă este plină de întorsături și a fost păstrată elegant prin arhitectura excepțională a țării.

Dacă vă aflați în Spania, trebuie să vizitați moscheea Córdoba, care este unul dintre cele mai bune monumente ale arhitecturii maure. Acesta vă va arăta nivelul cunoștințelor arhitecturale pe care le aveau conducătorii islamici ai Spaniei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *