dieta cu lamaie

Dieta cu lamaie sau cum sa slabesti 10 kg in 16 zile

Nu vrei sa iti schimbi regimul alimentar si sa te privezi de la mancarurile preferate, insa iti doresti foarte mult sa slabesti? Atunci poti urma dieta cu lamaie, o dieta apreciata la nivel mondial datorita faptului ca te ajuta sa slabesti pana la 10 kilograme in doar 16 zile. Principiul de baza al acestei diete este, asa cum ii spune si numele, consumarea sucului de lamaie. Nu trebuie sa va speriati, acest suc nu se bea concentrat ci dizolvat in diferite lichide, cum ar fi apa sau ceaiurile neindulcite.

Pe langa faptul ca va ajuta sa slabiti, dieta cu lamaie ofera organismului si o multime de avantaje, toate acestea fiind rezultatul proprietatilor curative ale lamaii. Astfel, sistemul imunitar se va intari si in acest fel veti fi protejati de raceala si gripa, metabolismul se va regla si veti reusi sa ardeti mai usor si mai rapid grasimile, sangele se va purifica, colesterolul si zaharul din sange se vor reduce, digestia vi se va imbunatati si secretia bilei se va activa.

Oferind atat de multe avantaje la nivel intern, cu siguranta veti putea observa si imbunatatiri la nivel extern, mai exact in ceea ce priveste frumusetea parului, a pielii si a unghiilor dumneavoastra. In unele situatii veti putea observa modificari si la nivelul celulitei, constatandu-se o ameliorare a acesteia.

Trebuie doar sa nu exagerati cu sucul de lamaie pe care il veti consuma deoarece acesta poate afecta inima, poate produce gastrita si poate afecta smaltul dintilor. Dar, daca veti respecta cantitatile recomandate si daca veti incerca sa mancati mai sanatos, rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Pe perioada celor 16 zile veti consuma progresiv zeama de la o lamaie, in prima zi, pana veti ajunge la zeama a 7 lamai, in ziua a saptea. Veti face o pauza de 2 zile si apoi veti consuma in ordine descrescatoare zeama de la 7 lamai, pana veti ajunge la zeama de la o lamaie in ultima zi a dietei. Aceasta dieta este foarte usor de memorat, foarte usor de respectat si destul de ieftina, asadar nu ezitati sa slabiti sanatos si frumos urmand-o.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *