Evolutia din schimbari pozitive - II

Evolutia din schimbari pozitive – II

Viata mi-a oferit multe oportunitati de a practica ceea ce predic.

Cele mai grele lectii le-am invatat in timp ce imi cresc cei doi copiii. In unele moduri, a trebuit sa arunc cea mai mare parte din tot ceea ce „stiam” din familia mea de origine si am invatat un alt mod de a fi ca parinte.

Combinand ceea ce am invatat de-a lungul calatoriei mele de viata, ca consilier profesional licentiat, si studiile la Scoala de metafizica, am dezvoltat si continuu sa practic si sa perfectionez urmatorii pasi ai stapanirii schimbarii.

Sper ca calatoria mea poate oferi o forma de intelegere pentru propria viata.

Benjamin Franklin a spus ca „moartea si impozitele sunt inevitabile” si eu spun „asa este schimbarea”. Amintiti-va ca natura lumii fizice este schimbarea.

Tot ceea ce este creat in lumea fizica in momente incepe sa se deterioreze si, prin urmare, sa se schimbe. Noi, oamenii, cautam schimbari in acest impuls mereu prezent pentru a vedea ce vrem sa cream in viata.

Fie ca doriti un corp diferit, o afacere de succes, un stil de viata creativ sau imbunatatirea calitatilor personalitatii, schimbarea si maiestria sa fac parte din acest proces.

Care sunt pasii stapanirii schimbarii si cum putem folosi cel mai bine aceste informatii pentru a deveni sinele nostru ideal?