Folosind bagheta dragostei

Folosind bagheta dragostei

In aceste zile toata lumea spune: „dragoste si lumina”. A devenit atat de comuna in aceste zile, este ca si cum ai spune „buna dimineata!” Lumea se schimba si tot mai multi oameni devin constienti de puterea iubirii de a vindeca, transforma si de a trai in armonie.

Cautam lumina ca opunandu-se intunericului, iubirii in loc de ura sau judecata. Cu toate acestea, cu cele spuse, exista o modalitate de a folosi puterea dragostei in asa fel incat sa creeze nu numai un scut puternic care sa te protejeze, ci are si un impact asupra realitatii personale intr-un asemenea mod, incat iubirea pe care o oferiti este te iubesc.
Realitatea functioneaza in asa fel incat ceea ce proiectezi in lume, va fi adaptat in viata ta personala. Este un pic ca Karma, ceea ce veti face va va fi de asemenea facut.

Folosind legea karmei, precum si legea universala a reciprocitatii, putem iubi bomba lumea din jurul nostru pentru a avea cea mai puternica iubire inapoiata noua. In acest fel, din nou, construim un strat suplimentar de imunitate spirituala.

Aceasta tehnica functioneaza facand mai mult decat sa spui simplu, iubire si lumina. Ca si tehnica anterioara, aceasta trebuie realizata cu o anumita cantitate de concentrare, precum si cu o intentie clara.

Pentru aceasta tehnica veti avea nevoie de imaginatia voastra. Incepeti prin a trimite activ ganduri iubitoare tuturor oamenilor cu care traiti. Aceasta include pe cei cu care va intelegeti, precum si pe cei cu care nu va intelegeti.

Pentru cei cu care nu va intelegeti, trimiteti-le mai intai ganduri de iertare. Tineti un dialog mental cu ei. Spuneti-le ca, desi este posibil sa nu fiti de acord cu ei, extindeti iertarea. Apoi extinde o lumina iubitoare in directia lor. Imagineaza-ti acele ganduri iubitoare ca si cum ar fi un fascicul de lumina radianta.

Vezi lumina ca un fascicul puternic indreptat de la tine catre cealalta persoana. Vedeti lumina din ce in ce mai mare pe masura ce vorbiti ganduri iubitoare fata de ei.

Vreti sa le tineti in acest far luminos iubitor atata timp cat va pasa. Lasati-va intuitia sa va indrume cand sa treceti la altcineva.

Apoi treceti la oamenii pe care ii intalniti de-a lungul vietii dvs. de zi cu zi. Acestia ar putea fi oamenii din cartierul dvs., cei de la locul de munca, prietenii si familia extinsa. Faceti la fel pentru fiecare. Apoi extindeti acest fascinant luminos de lumina in orasul tau, in tara ta si apoi pe planeta.

Cheia este sa va blocati in extinderea acestei proiectii iubitoare timp de cel putin 30 de minute. La fel de necesar este sa va concentrati pe acea iubire, sa simtiti o senzatie buna pe care o trimiteti in lumea din jurul vostru.

La sfarsitul celor 30 de minute, ar trebui sa existe un sentiment de legatura armonioasa intre tine si toti cei din jurul tau. Cheia este sa simti dragoste, echilibru si armonie, spre deosebire de frica sau judecata fata de oameni sau circumstante.

Nu numai ca aceasta tehnica va va aduce echilibrul, dar va va influenta si realitatea personala, unde circumstante mai iubitoare va vor reveni.