display laptop

Intretinerea si inlocuirea display-ului de la laptop

Unul din cele mai folosite produse IT ale acestui secol este cu siguranta laptopul – il purtam cu noi la munca sau in concediu, lucram cu ajutorul lui, ne destindem si tinem legatura cu prietenii aflati la mii de kilometri departare. Insa, ca orice obiect, si acesta tinde sa se deterioreze in timp. Mai ales partile cu care venim cel mai adesea in contact, ele fiind extrem de sensibile – vorbim aici de tastatura si display-ul laptopului.

Exista o serie de sfaturi generale pentru intretinerea display-ului. Dintre ele, putem enumera cateva: evitarea expunerii ecranului la lumina directa solara, la umiditate ridicata sau la temperaturi inalte; evitarea asezarii de obiecte peste laptop atunci cand acesta este inchis.

Modul in care il curatam respectivul display laptop poate fi din nou foarte important pentru durata sa de viata si modul in care functioneaza: trebuie sa nu il apasam prea tare, sa nu il fortam (deoarece este sensibil la presiune); sa nu pulverizam niciodata in mod direct pe display (cu nicio solutie); sa folosim materiale fine, nu din hartie, care sa nu zgarie sau sa lase urme; sa folosim solutii speciale (care nu contin acetona, amoniu, acid etilic, alcool, clorura sau toluen).

Daca aceste sfaturi au ajuns doar acum, cand deja este prea tarziu, atunci e foarte probabil ca singura solutie sa fie inlocuirea display-ului. Magazinul online www.powerlaptop.ro vine in sprijinul celor care au astfel de probleme, oferind numeroase modele de display laptop pentru orice marca – de asemenea, se gasesc aici si cabluri prelungitoare de semnal si cabluri convertoare de la display-uri CCFL la LED.

Pe langa aceste produse mentionate deja, in magazinul online veti mai gasi componente – precum baterii laptop, tastaturi, alimentatoare si acumulatori pentru orice model. Pentru orice intrebare, nelamurire sau sugestie, va sta la dispozitie personal calificat prin intermediul datelor de la pagina de contact.