Metoda Shiftitude Mind Shift

Metoda Shiftitude Mind Shift

Poate ca nu te-ai gandit sa folosesti recunostinta pentru construirea imunitatii spirituale, dar functioneaza ca magia. Recunostinta poate fi folosita intr-un mod care este mult mai puternic decat pur si simplu doar multumind pentru a obtine toate lucrurile dorite.

Recunostinta folosita ca tehnica de modificare a mintii poate fi utilizata pentru a transmuta orice situatie pe care o intalniti. Pentru a o folosi ca tehnica de schimbare a mintii, practicati pasii urmatori.

Incepeti sa dedicati minimum 30 de minute asa cum ati face daca ati medita. In acel moment, doriti sa aveti o intentie foarte clara de a va schimba starea de spirit, aceea de a va schimba mintea si emotiile pana cand va simtiti inaltat si imputernicit asupra circumstantelor din viata voastra

Intentia trebuie sa fie acolo. Ar fi intelept sa va declarati intentia verbala la inceputul acestei sesiuni. Puteti spune ceva de genul „Acum am o intentie clara de a ma simti imputernicit, binecuvantat si recunoscator.”

In continuare doriti sa va cufundati intr-un festival de recunostinta. Ce vreau sa spun prin aceasta este sa va inundati mintea cu cuvinte de recunostinta asupra fiecarui lucru din viata voastra, care include chiar si lucrurile, precum si experientele pe care poate nu le intelegeti. Pentru fiecare si tot ce va vine in minte, repetati cuvinte de afirmatie cel putin 10x fiecare.

Extindeti-va recunostinta pentru lucrurile care va fac fericiti, pentru schimbarile pe care le-ati facut, pentru cresterea pe care ati obtinut-o si pentru orice functie umana simpla pe care o puteti asuma. Nu va limitati la modul in care faceti aceasta tehnica, ideea este sa va inundati mintea cu o stare de recunostinta crescuta, trecand de la un lucru la altul fara pauza.

Amintindu-mi sa repet fiecare declaratie de recunostinta de cel putin zece ori inainte de a trece la urmatorul lucru. De asemenea, trebuie creat un sentiment de recunostinta si bucurie.

Luati legatura cu sentimentul in timp ce repetati aceste afirmatii. Sentimentul este cheia schimbarii mintii si a perspectivei. Cheia este sa-ti controlezi starea de sentiment fata de una in care te simti foarte diferit de cand ai inceput.

Ceea ce ar trebui sa intentionezi sa simti este o stare de a fi deja binecuvantat, atat in ​​moduri mari cat si mici. In plus, pe masura ce repetati aceste declaratii de recunostinta de mai multe ori, nu numai ca va confirmati binecuvantarea, ci vorbiti si mai multe binecuvantari in viata voastra.

Pe masura ce repetati aceste declaratii de recunostinta, creati, de asemenea, un camp spiritual si energic de binecuvantari in si in jurul corpului vostru. Acest lucru creeaza o imunitate spirituala mai puternica, precum si capacitatea de a atrage cu usurinta mai multe lucruri de care sa te simti bine.