Moduri eficiente pentru a ămbunătăți sănatatea dumneavoastră

Ciocolată pentru piele

Înainte de a elabora mai departe, trebuie să precizez de ce aleg lucruri despre care se fac mai puțin auzite pentru îngrijirea pielii.

Mâncarea și băuturile precum vinul și ciocolata sunt aproape dependențe pentru populația din zilele noastre. Dar de 9 ori de 10 ori, simțim vinovăția după ce le avem. De fapt, acestea nu sunt rele, ci mai degrabă benefice în tratarea unei multitudini de probleme.

Un studiu publicat pe NCBI în urmă cu câțiva ani, a furnizat o validare suficientă pentru a utiliza fitochimice derivate din cacao. S-a descoperit că sunt foarte benefice pentru protecția pielii.

Flavonolele care se găsesc în ciocolată sunt antioxidanți care promovează îngrijirea pielii. Luptă împotriva radicalilor liberi care stimulează fluxul de sânge către piele. Ciocolata, în special ciocolata întunecată are beneficii uimitoare pentru sănătate , pe lângă faptul că ajută la întinerirea pielii.

Somn suficient

Acesta este poate cel mai natural mod de a ne asigura că pielea noastră va rămâne mătăsoasă, strălucitoare și lucioasă.

O cantitate adecvată de apă ne ajută să scăpăm de toxine și să formăm noile celule. Conduce la transpirație și transpirație, deschizând porii pielii. Drept urmare, ridurile pielii rămân la dispoziție, păstrându-l umed și hidratat.

Dormirea timp de 6-8 ore este importantă pentru a obține productivitate maximă și a vă menține în formă. Sarcinile zilnice pot fi realizate cu energie și vigoare mai bune.

Dormitul reechilibrează hidratarea . Pielea este capabilă să recupereze umezeala. Privarea somnului duce la un echilibru slab al apei, ceea ce duce la ochi pufos și cercuri întunecate. Jessica Krant, MD, profesor asistent clinic de dermatologie, New York, justifică faptul.

Cuvinte finale

Stilul de viață modern afectează sănătatea noastră.

Îngrijirea pielii poate fi ușor gestionată prin modificări mici la rutina noastră zilnică și la obiceiurile alimentare. Rafturile noastre de bucătărie sunt umplute cu borcane nutriționale cu remedii definitive la majoritatea problemelor noastre de zi cu zi.

Doar că ne încredem mai mult în moduri inedite decât să avem încredere în vechile secrete ale bunicii.