cumparaturi

Motivele pentru care tinerele renunta la hainele scumpe in favoarea celor mai ieftine

Care este motivul pentru care cele mai multe dintre femei, in special tinere, cumpara haine mai ieftine, in loc sa arunce banii pe geam, in favoarea celor mai scumpe? Raspunsul este simplu, de fapt: cele mai multe dintre tinerele de astazi apreciaza mai mult diversitatea decat preturile exorbitante ale unui articol vestimentar. Cu alte cuvinte, prefera sa aiba cat mai multe haine, mai ieftine, decat sa investeasca foarte mult in hainele scumpe. Ori, cea mai simpla explicatie este faptul ca nu oricine isi permite sa aiba in garderoba geci femei fabricate de firme celebre, care pot atinge sume enorme de bani, sau alte piese vestimentare sezoniere care implica investitii consistente: paltoanele feminine din lana sau cardigane din casmir.

Intr-adevar, hainele mai ieftine, dar nu de proasta calitate totusi, sunt preferate in defavoarea celor extraordinar de scumpe. Bineinteles, se pune pret si pe calitate, caci si ieftin si prost e deja o combinatie devastatoare pentru orice femeie sau domnisoara a secolului XXI si asa, cum bine se cunoaste, tinuta este foarte importanta in viata femeii de astazi. Ce sa mai vorbim, de fapt, aceasta grija a preocupat din cele mai vechi timpuri personajul feminin. Pana la urma, in societate, vestimentatia este cartea de vizita a fiecarei femei sau tinere care se respecta, cu adevarat.cizme pentru femei

Asadar, atunci cand va alegeti un nou outfit, trebuie sa tineti cont de calitatea produsului, de pret, daca tot vorbeam despre acest subiect, de materialul din care este fabricat si bineinteles, de gusturile voastre personale. Cel mai important este sa va simtiti bine in pielea voastra atunci cand purtati o tinuta si sa reflecte intocmai personalitatea si preferintele pe care le aveti. Altminteri, in incercarea de a parea ceea ce nu sunteti, totul va va iesi pe dos, iar naturaletea va fi inlocuita de superficialitate.

In zilele noastre, cele mai multe dintre domnisoare, spre exemplu, prefera hainele mai ieftine si sa se bucure de o garderoba numeroasa, in detrimentul celor scumpe, pe care este posibil ca cele mai multe dintre ele sa nu si le permita. Asadar, este o afacere foarte buna sa alegeti hainele mai ieftine si de o calitate intermediara si sa va bucurati de diversitate!

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi facuta publica. Required fields are marked *

Poti folosi urmatoare HTML taguri si atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>