Site icon anzia.ro

Disclaimer medical

Informațiile conținute pe anzia.ro/news/ au un scop informativ, pot fi modificate sau eliminate în orice moment și în niciun caz nu pot constitui formularea unui diagnostic sau prescrierea unui tratament. Informațiile conținute pe site nu au ca scop și nu ar trebui să înlocuiască în niciun fel relația directă medic-pacient sau examinarea de specialitate.

Se recomandă să solicitați întotdeauna sfatul medicului dumneavoastră curant și/sau al specialiștilor în ceea ce privește orice indicație dată. Dacă aveți îndoieli sau întrebări cu privire la utilizarea unui medicament, supliment sau dispozitiv, trebuie să vă adresați medicului dumneavoastră. Informațiile de pe site sunt publicate în urma unei verificări atente a surselor, alese cu grijă și cât mai actualizate și oficiale posibil. Cu toate acestea, nu este posibil să se garanteze absența erorilor și exactitatea informațiilor difuzate.

Site-ul, editorul și autorii săi nu garantează și nu își asumă responsabilitatea pentru aceste informații sub nicio formă. Aceste informații nu sunt în niciun caz menite să înlocuiască o relație corectă între pacient și medic, ci mai degrabă să încurajeze o comunicare corectă între pacient și medic; prin urmare, este recomandabil să vă consultați întotdeauna propriul medic și/sau specialist.

Exit mobile version